Miért mondják azt, hogy "Ami 9 hónap alatt jött fel, annak 9 hónap kell, hogy lemenjen."?
Figyelt kérdés
Pl.: terhesség után nem megy vissza a has, akkor azt mondják, hogy 9 hónap kell, hogy visszahúzódjon. De nem a terhesség első percétől növekedik a pocak, van, aki az ötödik hónapban se látszik semmi.2021. jan. 26. 10:48
21/23 anonim 

válasza:

18-as! Azért direkt kiforgatni sem kell a szavaimat. Nekem is van hivatásom, talán neked is, de viszonylag ritkán jön szóba, hogy 6-8 hét után az ember csapot papot ott hagy, mert neki munkája van. Egyrészről. Másrészről de, az éppolyan bicskanyitogató, mint mikor apa fáradt és anyának nincs egy kis ideje sem magára. De azért heti néhány óra testmozgás vagy bmilyen énidő nem ugyanaz, minthogy kiszabadulsz a szülőszobából és egyből rohansz az edzőterembe, meg csinálod a szigorú diétádat. Mivel egy ilyen testhez nem elegendő heti 3-4x aerobikozni. Ha szerinted ez rendben van, oké. Szíved joga. De attól, hogy valaki szerint nem egészséges, az nem jelenti azt, hogy az illető szerint az asszonynak évekig otthon kell vakarózni lógó csecsekkel. Különösen azért érdekes, hogy én vagyok kiosztva, mert én végig sportoltam a terhességem és igen, van munkám, ahova mihamarabb visszavárnak és mihamarabb vissza is szeretnék menni. De nem azért vállaltam gyereket, hogy az első héten átpasszoljam, akinek csak lehet és még érdekesebb az a tény, hogy az első 6 hét állítólag gyerekágy és akárhány szakmai fórumot olvasok végig, abban mindannyian egyetértenek, hogy ezt a 6 hetet komolyan kell venni (szemben a várandóság alatti edzésekkel, abban nem nagyon van egyetértés, bár attól is függ, mit nevezünk edzésnek).
22/23 A kérdező kommentje:
Nézd már meg, hogy Amerikában meddig tart a szülési szabadság! Van, ahol 4 hét. És van, ahol apuka marad otthon a gyerekkel. Na bumm!
Amúgy meg senkinek nem kell napi 6-8 órát edzenie, sőt! Ki mondta, hogy edzőterembe megy? Edzhet otthon is.
A modellek azért modellek, mert jó genetikával rendelkeznek, ráadásul nem hagyják el magukat terhesség alatt sem, és a testük emiatt nem megy tropára.
2021. jan. 26. 21:49
23/23 anonim 

válasza:

Én most nagyot hoppantam.
5 éve a fiammal amikor terhes voltam 13kg-t híztam, császár után 5 nappal 8kg ment le és a köv 3 hónapban még 8.
Most a lányommal aki 4 hetes, szintén 13 kg-t híztam. 5 nap után ismét ráálltam a mérlegre és azt hittem leszédülök, 3kg-val voltam könnyebb, majd pár napra rá lement még 4 és azóta egy deka sem :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!