Miért mondják azt, hogy "Ami 9 hónap alatt jött fel,
annak 9 hónap kell, hogy lemenjen."?
Mert sokan azt hiszik szülés után pár órával már ugyan az a terhesség előtti formájukba lesznek.
Ergo a testnek szüksége van a regenerálódásra.
2021. jan. 26. 12:31
És az mégis milyen anya, aki belebolondul a gyereknevelésbe, aztán meg ha felnőnek a gyerekei, zsarolja őket érzelmileg?
2021. jan. 26. 12:41
Tudod kiknek káros az, ha olyan embereket lát valaki, aki 8 héttel szülés után is bomba formában van? A lustáknak, akik úgy kezelik a terhességet, mint egy betegséget. De a terhesség nem betegség, hanem állapot. Simán lehet terhesen edzeni, nemcsak a TV előtt kell zabálni.
2021. jan. 26. 12:43
Hogy ne dőljön a kardjába a kismama :) Egyébként sajnos nagyon sokaknak marad - pláne többedig gyerek és pláne császár után - több hónapig szétnyílva a hasizmuk, ez pont olyan aminek idő kell akkor is, ha tornáznak. Kötényhas és stria is vagy lesz vagy nem, genetikától függ, de sokat javulhat az is. És szoptatás után is dettó sokan megijednek az üres zacskóktól, pedig még 1-2 évre rá is változik valamennyit. Kicsit inkább fordított tempójú mindez, mint terhességnél - az elején gyorsabb, aztán lassul le a változás.
2021. jan. 26. 12:48
13-mas! Ebbe most belenyúltál, 36 hetes terhes vagyok és heti 3 edzésem van. Csak úgy, mint előtte. És nem, nem értem rá eddig sem zabálni a tv előtt, dolgoztam, ameddig tudtam, aztán a felszabadult szabadidőmben leraktam egy nyelvvizsgát (3 héttel ezelőtt). És posztgrad képzésen is részt veszek mindemellett. Te mit tudsz felmutatni?
2021. jan. 26. 13:04
"Te mit tudsz felmutatni?"
Miért kéne bárkinek bármit is felmutatni, hogy mit kezdett az idejével...?
2021. jan. 26. 13:09
Nem kell, csak rávilágítottam arra, hogy nem mindenki ül a tv előtt és zabálja halálra magát akkor sem, ha az illető nem ért egyet az ilyen Heidi Klumos mutatványokkal.
2021. jan. 26. 14:57
Annyira nem értem ezt a hozza állást! Az nem baj hogy apucika napi 2 órát nem tud a a gyerekére szánni hogy anyuka igen is elmehessen edzeni/STB. És törődjön magával ? Nevetséges!!! amúgy meg igen képzeld el hogy attól meg hogy szül valaki nem kell otthon maradnia sokan vannak akiknek szükségük van UGYANÚGY a felnőtt társaságra és igen a baba nélkül ! Senki nem mondta hogy az étrend,mozgás, kikapcsolódás munka fontosabb mint a gyerek de lehetnek fontosak annyira hogy az ember csinálja ! Érdekes ha annyira jó otthon lenni egész nap a babával apukák miért nem jelentkeznek önként hogy otthon maradnak ?? Ja mert ők sem bírnák
Ezzel nincs semmi baj és ne is tegyünk úgy mintha lenne, nem mellékesen Heidi klum a testéből él ez a HIVATÁSA
De egyébként szerintem meg az az érdekes ha valaki “10 evet” dolgozik valahol de abból 6 evet otthon volt akkor már mondjon fel és legyen háztartásbeli de mindegy nem ítélkezek csa
2021. jan. 26. 21:09
2021. jan. 26. 21:09
Hozzáállást* bocsánat nem tud magyarul az autocorrect
2021. jan. 26. 21:10
Kapcsolódó kérdések: