Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit és mennyit vacsorázik 9...

Mit és mennyit vacsorázik 9 hónap körüli babátok?

Figyelt kérdés

Nappal mennyit eszik? Éjjel felébred enni?

Kisfiam napközben nem eszik szerintem túl jól. Reggelire tápszer+tej, tízóraira gyümölcsöt kap, általában megeszik 180 g-ot. Ebédre főzelék husival, kb. 100 g-ot eszik. Uzsonnára ebéd maradéka vagy gyümölcs, vacsorára 150 tápszer. Minden étkezés után megkínálom cicivel. Éjjel viszont kétszer felébred és éhes, és már nem elég neki a tej. Nálatok hogyan megy az étkezés?

2014. márc. 12. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:

9 hónaposan kb így volt, akkor kezdett mászni, nappal nwm enni és éjjel többet ébredni. Azt olvastam, azért, mert a mozgás miatt érdekes a világ, és jobb nézegetni, mint enni, éjjel pótolja, cicizni meg a fogzás miatt is jobban szeret. Kb addig tartott, míg járni kezdett.

Nem elég a tej, ezt miből gondolod? Többször akar cicit? Csak mert jön a foga. Tápszert nem adnék.

2014. márc. 12. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:

8 hónapos múlt. Hajnalban cici (5-6körül), 9kor gyümölcs (kb.50g)+cici, 12ebéd: jó esetben hús-zöldség-gyümölcs kb 80-100g aztán cici alvás előtt. 16 uzsonna: szintén ebéd maradéka

/baba joghurt, 19: jó estben tejpép (20g por+60ml víz), de van hogy nem fogadja el. 19.30-20.00 körül fürdés aztán szopizás és alvás. Ha fent vagyok még akkor 22-23között megszoptatom és jó esetben 1x ébred plusz 5-6körül eszik még és olyan 7körül szokott felkelni, 9-10körül alszik megint. Átlagosan amúgy 2x, 3x szopizik éjszaka sajnos. Tejem van bőven, úgyhogy nem azért mert nincs. De sajnos nem egy jó evő gyerek :) könyörögni kell minden szilárd falatért!

2014. márc. 12. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nagyon korán kezdett forogni (2,5-3hósan) és ezt azóta csinálja. Már kapaszkodva totyog, és négykézláb jön-megy. Jön utána mindenhova. :) úgyhogy az elsőnek igaza van, hogy a mozgás is közrejátszik!
2014. márc. 12. 08:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, en is a mozgasra gyanakszom. Fel eves kora ota maszik, ra ket hetre felallt. Szerintem nem a foga miatt ker tobb cicit. Egy hete jott ki a harmadik foga nagy nehezen, honapokig dudorodott, feheredett. A kovetkezo meg sehol. Viszont a napokban rengeteget nyoszorog ejjel.

Tapszert kezdetektol fogva kap, de egy ido utan ejjel eleg volt a tej is, de mar nem eleg.

Aaa, nem tudom. .. Ez az alvas nagyon nehez ugy.

2014. márc. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!