Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Spórolós kaja ötletek így...

Spórolós kaja ötletek így hónap végére?

Figyelt kérdés
Nem kérek lehúzást,ez a hónap most sz@rul jött ki....
2014. jan. 29. 13:11
 1/10 A kérdező kommentje:
pl kocka húsleves grízgaluskával,répával,aztán sima muffin lekvárral nagyon gáz?
2014. jan. 29. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
A január ilyen, hát nálunk is. Ma egy baromi nagy adag paprikás krumplit csinálok, és ami megmarad krumpli meg szaft, abból lesz holnap a krumplis tészta. Hát, nem egy baromira kreatív, de legalább olcsó, és sok lesz belőle.
2014. jan. 29. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Darás tészta lekvárral, lángos, ha van befőtted vagy fagyasztott gyümölcsöd akkor gyümölcsleves.
2014. jan. 29. 13:22
 4/10 anonim ***** válasza:
En zellerkrèmlevest fõzök krumplis tèsztàval...
2014. jan. 29. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nálunk is krumplis tészta van,meg paprikás krumpli.

Csinálhatsz tejfölös krumplilevest,és süthetsz hozzá lapcsánkát,vagy tócsnit,nem tudom felétek hogy hívják.

Amúgy nem gáz amit írtál,a lényeg,hogy van mit enni :)

2014. jan. 29. 13:26
 6/10 A kérdező kommentje:

huh tócsni,darás tészta,gyümileves mind jó ötletek,köszi:)

krumpli a héten van vagy 3 napig,szóval most már mást csinálok:)

2014. jan. 29. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Palacsinta:-)Én ma azt csináltam és krumpli levest.

Egyébként krémlevest csinálhatsz mirelit zöldségből is,én úgy szoktam ilyenkor.

Na lásuk még: szilvás vagy lekváros gombóc házilag(kicsit macerás,de kiadós)

Én ide sorolom a rakott káposztát,főzelékeket valami pörkölt-féleséggel.Egyik nap pörkölt krumplival vagy tésztával,másik nap a maradék pörkölttel lehet enni krumplifőzeléket.

2014. jan. 29. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Á, nekem is a krumplis tészta és a paprikás krumpli jutott először eszembe, múlt héten csináltam! :D Sütőtökleves,

Tészta sok minden lehet (mákos, diós, krumplis, túrós). Ha van egy kis darált hús, csinálhatsz belőle pörköltöt, összekevered főtt tésztával, tetejére tejföl és sütőben megsütve nagyon finom! :) Pizzát sütni sem bonyolult, de kiadós és a tetejére szinte bármit tehetsz, ami a hűtőben van (felvágott, zöldség, sajt, esetleg darált húsból bolognai, és azt). Pirított gríz főtt hússal és meggyszósszal, sóskaszósz hússal és krumplival, rizses hús, vagy tarhonyás hús, töltött paprika.

Én ilyeneket szoktam csinálni. De van, amikor a család tejbegrízt kér (apa és a fiam esznek főtt ételt a melóhelyen/oviban, így belefér), akkor főzök 2 l tejből tejbegríz és azt eszünk.

Így hirtelen ilyenek jutottak eszembe! :) Remélem azért ihletet tudsz meríteni belőlük.

Egyébként sajna mi is nagyon számolgatjuk már a pénzünket és nem csak most januárban. :( Minden hónapban van valami plusz kiadás, amire nem számítunk, így ebből a szempontból már várom, hogy visszamehessek dolgozni, utána sokkal könnyebb lesz (gyeden vagyok). Tehát ne érezd magad rosszul emiatt! :)

2014. jan. 29. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
rántott leves, kakaós, fahéjas, mákos, vagy dejós tészta ha valamelyik van otthon.
2014. jan. 29. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát attól függ, mi van a kamrádban/hűtődben.

pl. ma bableves volt máglyarakással és csak kiflit kellett vennem.

Paradicsomleves, sárgaborsó főzelék, máj.

2014. jan. 29. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!