Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is érzett hasonlókat?

Más is érzett hasonlókat?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem volna egy kisbabát. Ez nem is változott. Végre pozitív lett a teszt. De most meg olyan gondolataim vannak, hogy úristen, én azt se tudom mit kell csinálni egy babával. Persze láttam, hallottam már... egyen, aludjon, tiszta legyen stb... de én még soha nem csináltam ilyet. Szóval most kicsit be vagyok s..rva. 😬
2021. jan. 25. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő a pozitív teszt után ezt érzi, normális. Végig az emberben van, hogy vajon jó anya lesz e, el fogja e tudni látni jól a gyereket, de nyugi mindenki beletanul.
2021. jan. 25. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bizonyos mertekig ez termeszetes.

Vegyel kezbe egy babaapolasrol szolo konyvet, es olvasgasd. Beszelgess baratnokkel, akiknek mar van gyerekuk. Esetleg menj el babalatogatoba, ha teheted.

A vedonotol is lehet kerdezni.

Minel tobb informacio birtokaban leszel, annal magabiztosabb leszel.

De a szulessel meg ne foglalkozz szerintem, azt hagyd a vegere.

2021. jan. 25. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Normalis es egeszseges, ahogy felfogod, de van majdnem 9 honapod a felkeszulesre. Mindenre ugysem lehet, majd kialakul a rutin.
2021. jan. 25. 14:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat, aranyosak vagytok! 😘
2021. jan. 25. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szuper hasznos videok vannak youtuben is! Én onnan lestem el, hogyan kell fürdetni. A covid miatt a kórházban nem mutatták meg.
2021. jan. 25. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is a youtuberól tanultam fürdetni meg pelenkázni nekem se mutatták meg. Jól mondja az 5ös remek videók vannak fent a neten. De nekem mondjuk az is segítség volt h anyut éjjel nappal hívhattam ha valamit nem tudtam vagy kérdezni akartam.
2021. jan. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!