Ha most tényleg nagyon nagyon hideg jön akkor kimehetünk szánkózni meg hasonlókat játszani a 21hós kicsivel? Tavaly még nem élvezte azt az 5cm havat.
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 08:28
1/4 anonim válasza:
Az a nagyon-nagyon hideg érzetre -25 fok körüli lesz...
Én majd meglátom, hogy bírjuk.
2/4 anonim válasza:
Én mindenképp kiviszem, és attól függ mennyit maradunk kinn, hogy hogyan érzi magát.
A most 21 hós tavaly még nagyon kicsi volt, ahhoz h a havat élvezze. De egy 21 hóst minden érdekli, az elején csak néz nagy majd nagy szemekkel, aztán ha nem fél a nagy fehérségtől, lehet vele játszani a hóban.
A fiamat ennyi idősen be se lehetett hozni a hóból.
A lányom most 22 hós, és nagyon várjuk a havat, még akkor is ha nagyon hideg lesz.
3/4 anonim válasza:
Kisfiam 23 honapos es bolcsis. Mindennap kint vannak az udvaron es jatsznak meg akkor is ha minuszok vannak. Kertek kesztyut, sapkat, salat, jo meleg kabatot es gumicsizmat belessel. Minden nap viszik ki oket 1 vagy 1,5 orara. Ugyhogy szerintem nem gond. A fiamnal vannak joval kisebbek is 16-17 honaposak ok is kint vannak. Semmi gondunk nincs belolle, ugyhogy bartran menjetek majd szankozni. :)) Juj de mennek en is csak sajnos melozom. :(
4/4 ava87 válasza:
Mi biztos kimegyünk. A lényeg a réteges öltözködés :) Na meg a mozgás. Ácsorogni persze hogy rossz nagyon hidegben, de ha egy gyerek szaladgál, ugrál a hóban, jön-megy, akkor nem fog olyan hamar fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!