42-44 napos ciklus normális?
Figyelt kérdés
Átlagban utóbbi időben 42 napos ciklusaim vannak, korábban olyan 35-37 naposak voltak. Nemrég voltam nőgyógyásznál, azt mondta a 37 napos ciklus is belefér akár a normálisba de kiírt egy hormonprofilt laborba, arra még azóta nem mentem el, de majd fogok. Másnak is van ilyen hosszú? Mik a tapasztalatok?2021. jan. 24. 22:55
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 27 éves vagyok, ha ez számít valamit a kérdéshez kapcsolódóan :)
2021. jan. 24. 22:56
2/5 anonim válasza:
Nem normális. Ha 35 napnál hosszabb akkor ráadásul a teherbeesés is esélytelen.
3/5 anonim válasza:
Hivatalosan azt mondják, hogy a normális hossza a ciklusnak 24-35 nap. Ez alapján a tiéd már nem az, de majd kiderül a vizsgálatból, hogy mitől van és okoz-e bármi problémát. Hiába nem a megfelelő határon belül van, végülis lehetséges, hogy minden oké.
4/5 A kérdező kommentje:
Van egy 2.5 éves lányom, semmi szín alatt nem szeretnék több gyereket, szóval emiatt nem bánom. Bár amúgy a terhesség előtt is 35-37 naposak voltak a ciklusaim, de így is egyetlen védekezés nélküli estéből már jött a kicsi.
A császárm. után 8 hónappal jött meg újra, azóta katasztrófa, 40 nap feletti a ciklus, régi 4 napos helyett 7-8 napos, és elég szakaszos pl 3 napig megvan 1 nap semmi, megint 3 nap vérzés.
Az orvos azt mondta uh-n mindent rendben lát teljesen.
2021. jan. 24. 23:13
5/5 anonim válasza:
Nekem mindig is hosszù ès rendszertelen ciklusaim voktak, mègis termèszetes ùton estem teherbe. Csak azèrt, mert hivatalosan ,,nem normàlis" attòl mèg működőkèpes ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!