Melyik a legszebb? Varga Mira/Kira/Lara/Amira/Nina
Váá, rosszul vagyok az ilyen csilivili, fantáziátlan mára tömegcikké vált nevektől.
Ne haragudj, de egyik sem. Nem tudnál valamilyen igazán szép mégis eredeti nevet adni?
Amira vagy a Lara.
esetleg mind a kettő . Varga Amira Lara.
szerintem így volna alegjobb.
nem tudom miért kell leszólni?
neki ezek a nevek tetszenek.mindenkinek más az ízlése!szépen is néznénk ki ha mindenki ugyanazt szeretné.
az Amira Larás voltam
Az én lányomnak is "ilyen csilivili, fantáziátlan mára tömegcikké vált neve" van, Mirának hívják. És tudod mit? Most is babát várok, és Miléna, Médea vagy Milda lesz, ha lány lesz. Mert én meg a Sárától, Emesétől, Bendegúztól, Tastól vagyok rosszul.
A Kira nem tetszik, a Lara, Amira, Nina mindegyik jó, de én azt mondom, hogy a Varga mellé az Amira a legjobb a hosszúsága miatt. Nekem a Benigna is nagyon tetszene, bár az nincs a felsoroltak között. Vagy a Loretta. Esetleg Ninetta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!