Tudnátok írni lány neveket? Vezetéknév:Mihalovits
Figyelt kérdés
Sajnos még mindig nem tudtuk eldönteni születendő kislányaink nevét2021. jan. 17. 19:43
22/36 anonim válasza:
Nekem is az Emese ugrott be, de miert? Van ilyen szinesznonk? Alapbol sosem ajanlanam az Emeset.
25/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat A miléna tetszik de Mihalovits Miléna elég hülyének hangzik
2021. jan. 18. 16:55
26/36 anonim válasza:
Én a magánhangzós kezdőbetűket hanyagolnám, mert így lesz
Mihalovi - Csanna, - Csemma, -Cseszter és társai.
Ami szerintem jó lehet:
Júlia, Boglárka, Bella (ez a név nekem nem tetszik, de a vezetéknévhez szerintem egész jó), Johanna, Heléna
27/36 anonim válasza:
Utolsó, akkor a logikád szerint Tó-Tanna, meg Ková-Csadél... És akkor mi van?
28/36 anonim válasza:
Ha jól láttam te vagy, aki a Lejlához hasonlót keres Manka nevű a nagytesó. Szerintem érdemes lenne átnézni az összes utónevet, mert konkrét elképzelésekkel nehéz nekünk külsősként tanácsot adni.
Egyébként szerintem is szerencsésebbek a mássalhangzóval kezdődő nevek. Amik most eszembe jutottak: Mihalovits Lina (lehet Karolinaként is), Mihalovits Gerda, Mihalovits Hanga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!