Tudnátok írni lány neveket? Vezetéknév:Mihalovits
Figyelt kérdés
Sajnos még mindig nem tudtuk eldönteni születendő kislányaink nevét2021. jan. 17. 19:43
14/36 anonim válasza:
A vezetéknévvel azonos kezdőbetűs név jól hangzana, kifejezetten elegáns. Mihalovits Mária, Mariann. Célszerű volna hagyományos magyar nevet választani, mert erősen szlávos a vezetéknév, ezt megspékelni még egy "különlegesnek" szánt keresztnévvel szerencsétlen eredményt is hozhat.
17/36 anonim válasza:
Ahogy elolvastam a vezetéknevet, nekem a Krisztina ugrott be azonnal. Magam sem tudom, miért.
19/36 anonim válasza:
Mihalovits Márta és Manna
Mihalovits Lilla és Milla
Mihalovits Regina és Renáta
Mihalovits Mónika és Tímea
Mihalovits Adél és Léna/Léda
Mihalovits Alíz és Liza
Mihalovits Emilia és Elena
Mihalovits Sarolta és Dorottya
20/36 anonim válasza:
Én is magánhangzóval kezdődőt érzek hozzá hangzatosnak. A mássalhangzós keresztneveknél van egy kis szünet ahogy kiejtem. Szép név, nekem sok név tetszik hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!