Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagycsaládosok! Nektek hány...

Nagycsaládosok! Nektek hány személyes mosogatógépetek van?

Figyelt kérdés

Most 4-en vagyunk, 2 kislanyunk van és nincsen mosogatógépünk, nem is éreztem szükségét. Nemsokára költözünk az új házunkba és nem tudom hány személyeset érdemes venni. Májusban már 6-an leszünk és úgy gondolom 4 gyerekkel már jó lenne egy mosogatógép. Nem szeretném, ha 2 nap lenne mire megtelne a gép, de azt se, hogy napi 5-ször kelljen elindítani.

Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tippje, tapasztalata, hogy nekik mi vált be vagy mi nem, azt szívesen fogadom.

Másik kérdés, hogy számítógépet megérné venni? Sose használtam, de gyerekes családoktól hallom, hogy nekik nagyon bevált stb.

2021. jan. 17. 13:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!!
2021. jan. 17. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
1-és majd írd meg kérlek, visszatérsz e 🤣 en is ezt mondtam. Kb 3x teregettem kintre a nyáron... és az is olyan volt, hogy giga moso nap volt. Szóval ment a szarito is. Majd a ferjem közölte, hogy szar, mert kemények a ruhák és tegyem inkább a gépbe. 🤷🏼‍♀️
2021. jan. 17. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es, rendben, megírom. De tuti igen, mert nálunk fontos a környezetvédelem. A szárító is azért lett, mert ha nem veszünk, akkor vehettük volna paramentesitot, amivel kb. ugyanott lennénk villanyáram tekintetében.
2021. jan. 17. 18:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13 tényleg kiváncsi leszek. Mi is igyekszünk “zöldek” lenni de ezt a tékozlást megengedjük magunknak.
2021. jan. 17. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, ősztől tavaszig kizárólag szárítógépezek mert utálom mind a párát, mind a ruhaszárító látványát a szobában, de nyáron csak kint teregetek, csak ha több napig esik, akkor indítom be majustól októberig a gépet. Imádom a napon száradó ruha illatát, és valahogy a hajtogatásban is motiváltabb vagyok így... Szóval van ilyen őrült, igen.
2021. jan. 17. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobb fajtát vedd mindenképp!! Ha elfér nálatok! Most hogy 12-13-14 személyesnek hívják az teljesen mindegy, vagyis részlet kérdés. 60cm a nagy, 45cm a kicsi. Ugyanúgy egy tablettát raknal a kicsibe is. Víz, áram se lesz lényeges különbség. Akkor meg mi értelme a kicsinek? Egyedül az, hogy van akinek sajnos nem fér el a nagyobb.

De hidd el megtelik az. Nálunk szinte minden nap megy. Reggeli ebéd vacsora és még a főzés cuccai stb simán megtöltik. Néha, ha nincs főzés kimarad egy-egy nap, de az ritka és semmi baj nincs ha 2 napig pihen a gépben a koszos edény.

A mosogatógép egyik nagy előnye az is, hogy gyorsan rendet lehet csinálni a konyhában. Csak berakunk mindent és rendezett a konyha.

2021. jan. 30. 03:17
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

Szárítógépünk is lett pár hónapja. Nagyjából amikor a harmadik babánk született.

Az is egy áldás! Előtte két szárító fullon volt rendszeresen és ezekkel kellett sakkozni, hogy kéne mosni de még nem száradt meg... Vagy: most szabad a szárító, gyorsan mossunk mert aztán úgy feltorlódik a szárítas miatt, hogy megint szívás lesz. Na és persze rengeteg helyet is elvett.

Most meg?! Ha úgy adódik akár napi 4 mosás és szárítás lemegy, és estére már minden a szekrényben.

Minimális amit nem rakunk be szárítógépbe, mert kényesebb.

Szóval ha van rá pénz akkor mindenképp érdemes szerintem. Semmi nem kell neki csak egy konnektor. Úgy értem nem muszáj vizes helyiségbe tenni, mert tartályba gyűjti a vizet ami könnyedén üríthető.

2021. jan. 30. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!