Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 9 személyes UAZ mikrobuszra...

9 személyes UAZ mikrobuszra fel lehet venni a 2,5 milliós nagycsaládos támogatást?

Figyelt kérdés

Erre gondoltam:

[link]

2020. aug. 4. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ami megfelel: "a kérelem benyújtásának időpontjában a közúti járművek műszaki megvizsgálásáról szóló miniszteri rendelet értelmében személyszállítás céljára készült és jóváhagyott, M1 járműkategóriába sorolt olyan járműkísérő lappal rendelkező gépkocsi - a lakóautó jellegű jármű kivételével -, amelyben a vezető ülését is beleértve legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül, ideértve a belföldi kereskedelmi forgalomban személygépkocsik értékesítésével üzletszerűen foglalkozó, adószámmal rendelkező szervezet vagy - a nagycsaládostól vagy a támogatással érintett személytől eltérő - személy (a továbbiakban: autókereskedő) által a nagycsaládos általi megszerzése előtt legfeljebb egy évvel forgalomba helyezett és legfeljebb 2000 kilométert futott személygépkocsit is, amelyet az autókereskedő továbbértékesítési céllal szerzett be, és amelyet a forgalomba helyezése és a nagycsaládos általi megszerzése közti időszakban nem használtak vagy kizárólag értékesítés előtti bemutatás céljára használtak"

Ha az adott példány megfelel ezeknek a feltételeknek (személygépjárműként helyezték forgalomba legfeljebb 1 évvel ezelőtt és csak bemutató autóként használták), akkor igen.

2020. aug. 4. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a témához kapcsolódik, de ebben a jogszabályban megtiltották a tagolásokat?

Egy szuszra, egy mondatban, gratulálok nekik.

[link]

3.§ b)

2020. aug. 4. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Az se igaz hogy ez 5.6 milla.

EZ szerintem soha nem ér ennyit.

2020. aug. 4. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
3 gyerekkel ilyen autót nézel, normális vagy?
2020. aug. 4. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Jobban járna a világ ha nem. Tádzsig videót néztem, ott köpködtek rá, pedig azért nem egy előnyös helyeik vannak.. akkor inkább egy Dacia.
2020. aug. 4. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

EZ 2700 ccm, benzines és karburátoros.

Szerintem 15 liter alatt nem áll meg a fogyasztás.

2020. aug. 5. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: És ha olyan helyen lakik, ahol kell a nagy hasmagasság és az összkerékhajtás?
2020. aug. 5. 19:39
 8/8 anonim válasza:
100%
A helyzet az, hogy ma már a 7 személyes dacia csak 999 cm3-es motorral vehető meg. Az élettartama szerintem egy vicc lehet. Nem azért, mert dacia, hanem a nagy karosszériához alulméretezett motor miatt. Szinte mind ilyenek mostanság az új autók. Ellenben a 2700 cm3-es motor 25 év múlva ugyan azt tudja, mint ma. Ezekből fut jó pár 1970-es évjárat. Fogyasztása 7 helyett 12 liter, de nem kell lekukázni 6 év múlva a kocsit, aminek az akkori értéke nem lesz annyi, mint egy motorfelújításé. Az uaz szerintem tartós és hát egy életérzés is...
2022. febr. 11. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!