Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudom ezt megvalósítani?

Hogyan tudom ezt megvalósítani?

Figyelt kérdés
Egy kolléganőm mesélte tegnap előtt hogy a lánya 15 évesen szült először, aztán 19, és 23. Most 28, és a gyerekei közül az egyik nyitott gereinccel született. Rossz a viszonya az 56 éves anyjával, mert a nevelő apját meg vádolta azzal hogy fogdosta őt, és nem állt ki mellette. Mind 3 unokáját alig láthatja, egyébként mind más apától van. Szeretném hogyha ezt meg tudná más is, ebből akár egy tanulságos film is készülhetne. Megérdemelnének egy kis hírnevet. Nem nekem mesélte, de hallgatóztam. Nem adhatom ki bármely rosszindulatú embernek, de meglepetésnek szánnám. Nem tudtok olyan újság írót vagy valakit aki segít nekem? Rádióba betelefonálhatnék, de az a minden csoda 3 napig tart kategória lenne.

2021. jan. 16. 20:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
96%
Igen ez így már túl lett tolva. Sajnos. Még az elején elhittem, hogy rosszat akarsz nekik. De így már látszik, hogy kamu
2021. febr. 3. 12:01
 22/26 anonim ***** válasza:
94%
Kamu, teljesen nyilvánvaló most már 😂 de ha mégse, akkor nincs életed hogy ennyire másokéba bele akarsz folyni? Sajátodból emelj ki valamit ha tudsz, de gondolom unalmas mint a sz.r,menjél azzal a híradhoz 🤨
2021. febr. 3. 13:29
 23/26 anonim ***** válasza:
96%

Erről az a mondás jutott eszembe, hogy "azért beszélsz másokról, mert ha magadról beszélsz senkit sem érdekel" 😀

Ez ellen próbálj inkább tenni, ne másokon kapaszkodj fel, főleg olyanokon akinek 1. Van elég baja, 2. Semmi nagy dolgot nem vitt véghez, miért nem bszol te is 3 csávóval, lenne 3 gyereked egyböl lekötnéd a fölös energiádat és figyelmedet mert látom annak nem vagy híján 🥴

2021. febr. 3. 14:19
 24/26 A kérdező kommentje:
Már miért bsznék csávókkal férfi létemre? Ezt benézted kisanyám. De most már azért is véghez viszem. Majd ha láttok egy cikket amiről rá ismertek a sztorira, akkor rájöttök hogy meg csináltam. Már bánom hogy felettem a kérdést, most már bebizonyítom hogy nélkületek is megoldom. Nem kell a segítségetek, bennem van empátia.
2021. febr. 3. 17:11
 25/26 anonim ***** válasza:
91%

Melegekrol nem hallottal meg?

Pont olyan pletykas vagy mint egy no, lehet radferne hogy hatulrol jol megtoljanak mint egy vonatot

2021. febr. 4. 11:06
 26/26 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok meleg, csak szeretek a középpontban lenni.
2021. febr. 4. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!