Hogyan tudom ezt megvalósítani?
Nagy sztori hogy valaki 14 évesen felcsináltatja magát
Törődj a saját dolgoddal. Meg azzal hogy miert hallgatózol
Azért érdemelnek hírnevet mert azon felül hogy ilyen nehéz életük van se pénzük, se hatalmuk. Had legyenek legalább ismertek.
#6: ne akard meg mondani a többieknek hogy mit csináljak, el tudják dönteni nélküled is bmeg.
De miért kellene, hogy hatalma legyen? Az emberek többségének nincs hatalma. Mire föl kellene, hogy legyen? Pénzük miért nincs? Ne haragudj, de erről valahol a kollégád lánya illetve a kollegad is tehet. Gondolom ha a nő olyan tanult lenne, akkor lenne egy kis pénze. De amit leírtál, az alapján ne haragudj, nem gondolom, hogy annyira tiszteletreméltó lenne. A nőnek 3 gyereke van 3 apától. Egy terhesség majdnem egy év, szült 15 évesen majd kb 18 évesen újra terhes lett egy 3 éves gyerek mellett egy új pasitol, aztán az is koccolt és két kisgyerek mellett sikeresen összejött egy harmadik pasitól még egy gyerek, gondolom a pasi már a fasorban sincs. A nyitott gerinc, főleg ha súlyosan az, amúgy olyan dolog, amit azért az esetek többségében egy jól gondozott terhességnél észrevesznek, és a nő dönthet a magzat felől. Persze van ahol szülésnél derül ki, valószínű itt is ez volt a helyzet, legalábbis nem gondolom, hogy ez a nő valami felelősségteljes lenne. Én nem ítélem el, aki fiatalon szül, én is viszonylag fiatalon szültem, de azért ez a három apától három gyerek, stb...megvan így látatlanban is a véleményem a nőről.
Szerintem amúgy az ilyenek érdemelnék, hogy a közvélemény megismerje őket, mint a cikkben szereplő hölgy, aki viszont tényleg büszke lehet magára: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!