Elválnátok ha az apa semmit se foglalkozik a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Hétköznap fáradt, hétvégén is vagy szerel vagy haverokkal van. 5 percet nem szán a gyerekére. Próbáltam már szépen megbeszélni meg kiabálva de semmi változás.2021. jan. 15. 19:18
21/26 anonim válasza:
Igen ezt valóban nem is a kerdezonek cimeztem, hanem az egyik valaszolonak .
22/26 anonim válasza:
hát kérdező, 4 éves a gyerek, nyilván óvodás. Mehetnél te i dolgozni és akkor nem 170 ezerből kellene megélnetek ketten, hanem minimum 300ból(bér+gyes+gyerektartás)probléma megoldva.
23/26 A kérdező kommentje:
Képzeld el utolsó, hogy faluban élünk és itt örül az ember ha egyáltalán talál munkát, nemhogy 300 ezret keressen. Nem mindenki pesti.
2021. jan. 16. 12:42
24/26 A kérdező kommentje:
Gyes meg amúgy se jár 3 éves kortól az meg a másik.
2021. jan. 16. 12:43
25/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de szinte minden falusi a közeli városba jár dolgozni, mert nyilván az 500 fős Mucsaröcsögén kevés a munka... Pofám leszakad, hogy milyen semmirekellő nők vannak, otthon mereszted nettó 0 Forintért, de még te akarsz elváni, amikor a férjed azért dolgozza ki a belét, hogy eltartsa az ingyenélő feleségét? Nem vagy semmi...
26/26 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy most épp nem dolgozok!! Előtte dolgoztam és fogok is két hét múlva mivel most műtöttek és táppénzen vagyok. És nem tudok eljárni 8 órába másik városba képzeld mert akkor nincs aki vigye hozza a gyereket óvodába.
2021. jan. 16. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!