Elválnátok ha az apa semmit se foglalkozik a gyerekkel?

Szerintem csak félremegy szokás szerint minden kommunikáció. Apa nem talál közös hangot a gyerekkel, úgyhogy nem is erőlteti. Meg biztos fáradt ezt nem kétlem. Tőled azt hallja, hogy "de foglalkozz vele foglalkozz vele". Közben ő úgy érzi tesz a családért, hisz viszi haza a lóvét. Amiért nem hálás senki. Te érthetően azt akarod, hogy a gyerekkel azért foglalkozzon is, de mivel a te vágyaidat sem veszik figyelembe, az övét is lesz.rod, így most van 2 felnőtt, akik nyűgösen morognak egymásra, meg egy gyerek, aki nem találja az aranyközéputat.
Én leültetném a férjet, hogy Sanyi. Ez így nem jó. Rendes férj vagy, mert gondoskodsz rólunk, és ez igazán méltányolandó. De a gyereknek kell egy apa szereplő is, amit én nem tudok pótolni. Ha nem tudod mit csinálj vele, szívesen segítek. Plusz szerintem nekünk is kéne időt szakítanunk egymásra, mert rég voltunk utoljára ketten valahol csak együtt. És ezt normálisan mondani neki. Próbálkozni kell, és ha minden igyekezet ellenére is sz.rik a fejetekre, akkor megfontolnám a válást. De előbb szerintem kommunikáció! Az itt félremegy most.

“Közben ő úgy érzi tesz a családért, hisz viszi haza a lóvét. ”
Ès akkor ennyi lenne az egèsz?
Hàt nem tudom, èn pl kaptam nagyon jó csedet max gyedet, tehàt “hoztam haza pènzt” èn is. Ilyenkor mègsem mondja ezt anyuka dèlutàn hogy tettem a csalàdèrt most fàradt vagyok nem foglalkozok a gyerekkel ma tovàbb. A munka nem mentesít a csalàd alól.

Jó de te a csedet/gyedet a gyerek felügyeletért kapod. mikor hazajön a ferjed te beugrasz 2-3 órát melózni ?
Nyilván nem azt mondom hogy ne játsszon kicsit a kisfiúval, de azért a másik véglet meg a teljes atpasszolas. Amit szerintem a kérdező nem is várna.

“Nyilván nem azt mondom hogy ne játsszon kicsit a kisfiúval, de azért a másik véglet meg a teljes atpasszolas. “
Milyen àtpasszolàsról beszèlsz? A sajàt gyereke. A vele való foglalkozàs, törôdès kutya kötelessège lenne, ez nem anyai kivàltsàg.
“Jó de te a csedet/gyedet a gyerek felügyeletért kapod. mikor hazajön a ferjed te beugrasz 2-3 órát melózni ?”
Nem. Merthogy èpp ez a lènyeg, hogy ez nem jàr le dèlutàn 4 kor sem hètvègèn ès ünnepnapon sem. De a gyereknek apja is van jobb esetben aki AKAR a gyereke èletèben rèszt venni, nevelni, jàtszani vele ès nem màsodik munkànak fogja fel. Pènzzel ezt nem lehet kivàltani.

13 asnak nincs gyereke az biztos.
Nehogy màr normàlisnak mondjuk azt, hogy napi 5 percet nem foglalkozik a sajàt gyerekèvel mondvàn pènzt keres cserèbe , meg ô fàradt. Haverokra, szerelni van idô gyerekre nincs. Ezt nem mentegetjük sehogy.

13 as vagyok, két gyerekem van. Ha hazaér a férjem a munkából hagyom pihenni kicsit, utána magától jön és játszik velük. Ha tulorazik, vagy fáradt akkor kevesebbet. De amíg itthon vagyok addig én csinálom az esti rutint igen, minden nap.
És igen, nem ér véget 4-kor a gyereknevelés, (de a csedes/gyedes "munkaszerződésben" sincs ilyen), csak mi családként működünk, és figyelem hogy a férjemnek is jó legyen, nem százalékra osztjuk be hogy igazságos legyen, hanem úgy csináljuk, hogy működjön.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!