Miért csinálnak úgy a tinédzser anyukák, mintha ők lennének a Messiás, csak mert kamaszfejjel szültek?
18 évesen szültem tervezetten.
Sajnos a szüleim korán elmentek, ezért az örökségből volt házam, 1 évet dolgoztam szakmunkás után. 20 évesen jött a tesó ő becsúszott 1 évvel későbbre terveztük😁. Mikor ovisok voltak megcsináltam éretségit majd még egy okj-t.
Nem érdekelt ki mit szól én dolgom, de nem gondoltam, hogy nagy csodát csináltam, és most sem, hogy 39 évesen is szültem egyett és, ha minden jól alakul jön a tesó is.
Nem érdekel kinek mi a véleménye, mikor kell szülni egy nőnek.
Van ismibe olyan aki jajj, de fasza, meg csoda, hogy terhes és szül, nem 18 évesen, hanem 20+ kb 3 hó után a nagymama nevelhette, mert nem jó játék egy gyerek. Van akinek nem való soha mindegy hány éves.
Bocsi hosszú lett😁
Lemaradt 26 éve vagyok a férjemmel, mindegyik gyerekem apja ugyan az😁
13as voltam
Egy ilyet esetet ismerek, de ott azért nem 16 volt a lány, de még gimibe járt, végzős volt, mikor "megesett".
Olyan szempontból becsülendő, hogy még terhesen leérettségizett, majd később csinált képzést, tehát dolgozik. Semmi probléma nem lenne vele amúgy, viszont a Messiás-öntudat nála is megvan: amolyan "ősanya" lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!