Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálnak úgy a tinédzse...

Miért csinálnak úgy a tinédzser anyukák, mintha ők lennének a Messiás, csak mert kamaszfejjel szültek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok tinédzser kismama rendesen már büszke arra, hogy 15-16-17 éves fejjel szült, osztogatják a videókat, bölcsességet, hogy büszkeséggel tölti el őket, hogy ők nem buliznak, nem isznak, hanem gyereket vállaltak a szüleik nyakára, mert ugye ezek a nagy édesanyák 0 jövedelemmel rendelkeznek. Most erre komolyan büszkének kell lenni? Ráadásul ha le meri valaki írni a véleményét, hogy rohadt felelőtlenség, amit csinált, és nem kellene példát venni róla, akkor még a kommentelő a rossz, mert megsértették a szent anyaságába. Oké, az ő dolga, csak azt felejtik el, hogy az a gyerek nem marad mindig olyan pici meg kis cuki és nem csak annyi baja lesz nagyobb gyerekkel, hogy éjszaka fel kell kelni hozzá.
2021. jan. 11. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
#10 Braziloknál nem csak Borsodban divat, fehéreknél meg nálunk se (csak a nagyon alja rétegnél), nem kell egy egész megyét leszólni.
2021. jan. 11. 21:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, ebben igazad van.
2021. jan. 11. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

18 évesen szültem tervezetten.

Sajnos a szüleim korán elmentek, ezért az örökségből volt házam, 1 évet dolgoztam szakmunkás után. 20 évesen jött a tesó ő becsúszott 1 évvel későbbre terveztük😁. Mikor ovisok voltak megcsináltam éretségit majd még egy okj-t.

Nem érdekelt ki mit szól én dolgom, de nem gondoltam, hogy nagy csodát csináltam, és most sem, hogy 39 évesen is szültem egyett és, ha minden jól alakul jön a tesó is.

Nem érdekel kinek mi a véleménye, mikor kell szülni egy nőnek.

Van ismibe olyan aki jajj, de fasza, meg csoda, hogy terhes és szül, nem 18 évesen, hanem 20+ kb 3 hó után a nagymama nevelhette, mert nem jó játék egy gyerek. Van akinek nem való soha mindegy hány éves.

Bocsi hosszú lett😁

2021. jan. 11. 23:44
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Lemaradt 26 éve vagyok a férjemmel, mindegyik gyerekem apja ugyan az😁

13as voltam

2021. jan. 11. 23:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálad tervezett volt és nem prédikálsz másoknak, akkor szerintem nem rólad szólt a kérdés. Jó babázást! :)
2021. jan. 12. 00:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyet esetet ismerek, de ott azért nem 16 volt a lány, de még gimibe járt, végzős volt, mikor "megesett".

Olyan szempontból becsülendő, hogy még terhesen leérettségizett, majd később csinált képzést, tehát dolgozik. Semmi probléma nem lenne vele amúgy, viszont a Messiás-öntudat nála is megvan: amolyan "ősanya" lett.

2021. jan. 12. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:
16%
Hat pedig nagyobb buszkeseg mint elvetetni! Legalabb ok vallaljak a feleloseget!
2021. jan. 14. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Az lett volna nagy büszkeség, ha védekezik.
2021. jan. 15. 11:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
17-es! És szerinted ezen esetek hány százaléka az, aki tudatosan tartja meg, és nem csak véletlenül úgy marad? Az összes ilyen eset, akivel találkoztam, mind jött a szokásos dumával, hogy észre sem vette, mert menstruált, meg azt hitte nem lehet terhes, de olyan is volt, aki direkt eljárt bulizni, hátha elvetél a sok alkoholtól, meg a tömegtől, ami nekimegy a hasának. Azért ne higgyük már azt, hogy 2 nap késés után pisilnek egy pozitívat, majd odamennek anyuka elé, és közlik vele, hogy megtartják. Mire tudatosul bennük, addigra réges rég kifutottak az időből egy esetleges abortuszra.
2021. jan. 15. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!