Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálnak úgy a tinédzse...

Miért csinálnak úgy a tinédzser anyukák, mintha ők lennének a Messiás, csak mert kamaszfejjel szültek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok tinédzser kismama rendesen már büszke arra, hogy 15-16-17 éves fejjel szült, osztogatják a videókat, bölcsességet, hogy büszkeséggel tölti el őket, hogy ők nem buliznak, nem isznak, hanem gyereket vállaltak a szüleik nyakára, mert ugye ezek a nagy édesanyák 0 jövedelemmel rendelkeznek. Most erre komolyan büszkének kell lenni? Ráadásul ha le meri valaki írni a véleményét, hogy rohadt felelőtlenség, amit csinált, és nem kellene példát venni róla, akkor még a kommentelő a rossz, mert megsértették a szent anyaságába. Oké, az ő dolga, csak azt felejtik el, hogy az a gyerek nem marad mindig olyan pici meg kis cuki és nem csak annyi baja lesz nagyobb gyerekkel, hogy éjszaka fel kell kelni hozzá.
2021. jan. 11. 17:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Én még ilyennel nem találkoztam, te hol látsz nagyon sok tinédzser kismamát? Milyen körökben mozogsz?
2021. jan. 11. 17:57
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

TikTokon, Instagramon sok tinédzser kismama van, akik azt hiszik nagy dolgot vittek véghez, csak mert védekezés nélkül szexeltek és becsúszott a pulya.

Szerintem azért hiszik azt, hogy ők Istenek, mert tudják ők is, hogy ilyen fiatalon a semmire nem kell gyereket vállalni, aztán lehet meg is bánták az első éjszakázás után, csak maguknak se merik bevallani.

2021. jan. 11. 18:02
 3/19 anonim ***** válasza:
66%
#1-es azért nem látsz, mert nem ismersz tini csajokat, ha ismernél őket akkor tudod igaza van a kérdezőnek. Én nekem is van több tini csaj ismerősöm, akiket próbáltam felszedni, de végül nem tudtam, de megvannak az fb profiljuk meg instájuk. Van amelyekkel beszélgetek. Hát egyik 17 évesen terhes lett egy 26 éves házas pasitól, persze kis csaj nem tudta a pali házas. Ott lett hagyva a csaj. Akkor van egy másik 16 éves csajszi, az is terhes lett, mert egy buliban összefeküdt egy 30-as pasival gumi nélkül. Akkor továbbá szintén ismerek egy másik 17 éves csajt, aki 20 éves pasitól esett teherbe, mert azt mondta a pasi kihúzza időben. Szóval sok ennyi idős lány van. Én hiába próbálkoztam náluk, védekeztem is volna, de hát ők nem akarták, hanem másokkal feküdtek össze, aztán terhesek is lettek. Egyék meg szépen amit főznek. Igazad van kérdező amúgy.
2021. jan. 11. 18:03
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a munkám miatt volt szerencsém egy pár ilyen versenyzővel találkozni, de nem hiszem, hogy büszkék lettek volna rá, sőt. Mondjuk egyik másik annyira aluledukált, hátrányos helyzetű családból származott, hogy szerintem fel sem fogta, mi is történik vele. Ismerem mindegyiknél a szülőket is, fogalmazzunk úgy, hogy nem esett messze az alma a fájától. Pl egy nő azon sápítozott, hogy a 18 éves lánya terhes lett és ő még fiatal 35 évesen nagymamának lenni. Mert az rendben volt, hogy ő 17 évesen szült. Ismerek olyat is, ahol a 14 éves lány egy 32 éves fazonnal van együtt, a szülők nemhogy tudnak róla, még meg is engedték, hogy a 14 éves lány ott lakjon az úriembernél. Lehetne sorolni. Megérdemli az ilyen szülő az égből pottyant unokát. Azért legyünk őszinték, általában nem a jól szituált, jó példát mutató, gyerekével minőségi időt együtt töltő szülő jár így. Hogy valaki erre büszke? Hát ha ezt látta otthon, ha ez a környezetében a minta, akkor mégis hogyan kéne lereagálnia?
2021. jan. 11. 18:16
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Hú nekem is rengeteg ilyet tol mostanában a képembe a tiktok. Épp ezen gondolkoztam én is a minap, hogy most tényleg ez a menő, ők ettől vagányak? Orrba szájba azt nyomatják, ők milyen jók, fantasztikus fiatal anyukának lenni..... Stb

Kommentben szekció meg: jajjj igen. Én is 16-7-8 évesen szültem. Meg hogy mennyivel jobb ez meg jobbak ők mint aki 30 körül szül 🤦🤦

Tiszta nevetség

2021. jan. 11. 18:36
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
1-es vagyok, akkor már értem :) Tiktokon nem vagyok, Instán meg nem követek ilyeneket. Ismerőseim meg nincsenek ilyen korúak meg ilyen értelmi képességűek
2021. jan. 11. 18:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Osztálytársnőm volt már néhányszor terhes. Becsúszott. Végül elvetélt. Aztán egyszer nem. Nem reklámozza senkinek, rajtam kívül senki nem tudja az iskolában, azon kívül nem tudom. Azonban tini, akkor még szakmája sem volt, és mind máig nincsenek otthon jó anyagi körülmények. A gyerek az apánál van, bár bonyolultabb a sztori. Az osztálytársnőm mindegyik terhességénél, amit megosztott velem, mondta, hogy nem fogja elmondani az apának, hogy terhes, felneveli egyedül, dolgozni fog érte, bla bla bla. Tehát mindig ugyanazt a felelőtlen hülyeséget ismételte.

Másik lány, ismerős, bár ő elmúlt 18, amikor terhes lett, de még nem hiszem, hogy betöltötte a húszat. Szakmája valahogy meglett, utána elkezdte az érettségit, amit aztán otthagyott, aztán (nem ezért hagyta ott) kiderült, terhes. Igazán ismerősnek le lehet nevezni, csak egy iskolába jártunk, egy évvel előttem végzett. A párjával, aki azt hiszem szintén hagyta az érettségit, lehet, hogy még mindig együtt vannak, de utoljára még nem éltek együtt, ha jól rémlik. Tehát itt sincs az, hogy megvannak azok, amik kellenének a gyerekvállaláshoz.

Volt osztálytársam. 16 vagy 17 éves, inkább 17 éves lehetett akkor. Sokszor ismételt osztályt abban a suliban. Végül otthagyta, és talán új iskolába kezdett, amit nem csinált meg. Facebook fotókon láttam, hogy nagykorúsította magát (nem tudom mi a menete ennek), megházasodott a 18 éves barátjával, és az esküvői képeken látszott a hasa.

2021. jan. 11. 18:58
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Én is fitalon szültem ennek már 12 éve. Nem voltam, rá büszke de a fiamat nagyon szerettem/szeretem is. Nem hagyott ott az apa..De mind 2 szülőnk segitett mig talpra nem álltunk. Vissza gondolva nem igy csinálnám sokszor nehéz is volt. Mellette elvégeztem sulit. Utánna mentem dolgozni. Persze akkor még nem volt internet, tik tok stb....de biztos nem pakoltam volna tele videokkal..most a kisebbik fiam 2 éves nem de őt sem rakom ki.

Szóval a lényeg úgy hogy én is tini anyuka voltam nem értem a mostani tini anyukákat ezt miért csinalják de igaza van a kérdezőnek.

2021. jan. 11. 19:19
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Roma kultúrában innen számít felnőttnek valaki, náluk ez olyan, mint hogy te büszke vagy arra, hogy leérettségiztél.
2021. jan. 11. 19:23
 10/19 anonim ***** válasza:
56%

17 évesen volt abortuszom, örökké hálás leszek nagymamámnak (ő nevelt anyám halála után) hogy nem engedte megtartani!

25 évesen lettem édesanya, és ez pont így van jól, a lányom 11 éves, én sem vagyok még öreg.

Mivel igencsak értelmes leányzóm van, már most döbbenet milyen céltudatos, mennyire akar valamit az élettől, így tudom, nem lesz olyan ostoba, hogy 15-16-17-18 stb évesen szüljön.

Braziloknál Borsodban ez divat, hát egészségükre.

2021. jan. 11. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!