Miért csinálnak úgy a tinédzser anyukák, mintha ők lennének a Messiás, csak mert kamaszfejjel szültek?
TikTokon, Instagramon sok tinédzser kismama van, akik azt hiszik nagy dolgot vittek véghez, csak mert védekezés nélkül szexeltek és becsúszott a pulya.
Szerintem azért hiszik azt, hogy ők Istenek, mert tudják ők is, hogy ilyen fiatalon a semmire nem kell gyereket vállalni, aztán lehet meg is bánták az első éjszakázás után, csak maguknak se merik bevallani.
Hú nekem is rengeteg ilyet tol mostanában a képembe a tiktok. Épp ezen gondolkoztam én is a minap, hogy most tényleg ez a menő, ők ettől vagányak? Orrba szájba azt nyomatják, ők milyen jók, fantasztikus fiatal anyukának lenni..... Stb
Kommentben szekció meg: jajjj igen. Én is 16-7-8 évesen szültem. Meg hogy mennyivel jobb ez meg jobbak ők mint aki 30 körül szül 🤦🤦
Tiszta nevetség
Osztálytársnőm volt már néhányszor terhes. Becsúszott. Végül elvetélt. Aztán egyszer nem. Nem reklámozza senkinek, rajtam kívül senki nem tudja az iskolában, azon kívül nem tudom. Azonban tini, akkor még szakmája sem volt, és mind máig nincsenek otthon jó anyagi körülmények. A gyerek az apánál van, bár bonyolultabb a sztori. Az osztálytársnőm mindegyik terhességénél, amit megosztott velem, mondta, hogy nem fogja elmondani az apának, hogy terhes, felneveli egyedül, dolgozni fog érte, bla bla bla. Tehát mindig ugyanazt a felelőtlen hülyeséget ismételte.
Másik lány, ismerős, bár ő elmúlt 18, amikor terhes lett, de még nem hiszem, hogy betöltötte a húszat. Szakmája valahogy meglett, utána elkezdte az érettségit, amit aztán otthagyott, aztán (nem ezért hagyta ott) kiderült, terhes. Igazán ismerősnek le lehet nevezni, csak egy iskolába jártunk, egy évvel előttem végzett. A párjával, aki azt hiszem szintén hagyta az érettségit, lehet, hogy még mindig együtt vannak, de utoljára még nem éltek együtt, ha jól rémlik. Tehát itt sincs az, hogy megvannak azok, amik kellenének a gyerekvállaláshoz.
Volt osztálytársam. 16 vagy 17 éves, inkább 17 éves lehetett akkor. Sokszor ismételt osztályt abban a suliban. Végül otthagyta, és talán új iskolába kezdett, amit nem csinált meg. Facebook fotókon láttam, hogy nagykorúsította magát (nem tudom mi a menete ennek), megházasodott a 18 éves barátjával, és az esküvői képeken látszott a hasa.
Én is fitalon szültem ennek már 12 éve. Nem voltam, rá büszke de a fiamat nagyon szerettem/szeretem is. Nem hagyott ott az apa..De mind 2 szülőnk segitett mig talpra nem álltunk. Vissza gondolva nem igy csinálnám sokszor nehéz is volt. Mellette elvégeztem sulit. Utánna mentem dolgozni. Persze akkor még nem volt internet, tik tok stb....de biztos nem pakoltam volna tele videokkal..most a kisebbik fiam 2 éves nem de őt sem rakom ki.
Szóval a lényeg úgy hogy én is tini anyuka voltam nem értem a mostani tini anyukákat ezt miért csinalják de igaza van a kérdezőnek.
17 évesen volt abortuszom, örökké hálás leszek nagymamámnak (ő nevelt anyám halála után) hogy nem engedte megtartani!
25 évesen lettem édesanya, és ez pont így van jól, a lányom 11 éves, én sem vagyok még öreg.
Mivel igencsak értelmes leányzóm van, már most döbbenet milyen céltudatos, mennyire akar valamit az élettől, így tudom, nem lesz olyan ostoba, hogy 15-16-17-18 stb évesen szüljön.
Braziloknál Borsodban ez divat, hát egészségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!