Hogy tudtok így dolgozni, hogyha egyet köhög a gyerek az óvodában már nem lehet vinni a járvány miatt?
Figyelt kérdés
Most még nem dolgozok, csak márciustól fogok, de már most kivagyok ettől. Nagyszülők még dolgoznak nálunk, nem tudnak segíteni. Vagy csak a mi óvodánk ennyire szigorú? Szerintem ezt még úgy se győznénk ha egyszer én lennék táppénzen egyszer meg az apja.2021. jan. 11. 16:16
11/14 anonim válasza:
Sajnos tényleg nem tehetsz semmit. Az én fiam november első munkanapján kezdte a bölcsit és annyit volt beteg hogy január 4-ig összesen 9 alkalommal jelentünk meg. Konkrétan két naponta lett beteg. És most a covid miatt nem elég ha meggyógyul, hanem 3 tünetmentes napot várni kell.
De a mi bölcsink legalább abban normális, hogy ugyanúgy zajlik a beszoktatás mint máskor és reggel sem egy résnyire nyitott ajtón dugom be. Amúgyis nevetséges ahol így állnak hozzá, a gyerek és szülő egy immunközösség. Ha valahova bemegy a gyerek az olyan mintha a szülő is ott lenne, szóval teljesen felesleges a gyereket és a szüleiket is így kezelni.
Szerencsére az én munkáltatóm nagyon rendesen kezeli ezt, de tudom hogy ez ritka.
12/14 anonim válasza:
11 barátnőm is idén szoktatta bolcsibe a lányát. Mi rengeteget rohogtunk kinunkban ezen a hülyeségem, hogy a szülő nem mehet be. Milyen vírus vagy baktérium lehet a szulon ami a gyereken nincs?! 🤷🏼♀️🤔
13/14 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, hogy belehet e menni az óvodába a szülőnek vagy nem, nem értem ezt minek írták le vagy öten. Ennek mi köze ahhoz, hogy tudtok e dolgozni ha sokat beteg a gyerek.
2021. jan. 13. 09:22
14/14 anonim válasza:
13 akkor értetlen vagy... nyilván tudunk, amikor nem beteg. Amikor beteg akkor meg táppénz vagy home office, ami neked nem játszik. Ennyi. Helyettesíteni kell a kiesőt máshol is. Ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!