Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a párom nem...

Mit tegyek, ha a párom nem érti meg, hogy nem akarom azt, hogy ott legyen bent velem a szülésre?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy bent legyen, nem akarok apás szülést. Sose szerettem soha, ha valaki ott van mellettem, amikor beteg vagyok vagy valami bajom van. Elhiszem, hogy "rossz" neki, hogy a gyerekcsinálás neki csak 1 perc, nekem 9 hónap + szülés (ezért akar bejönni), de szerintem itt azt kellene nézni, hogy nekem mi a legjobb, hogy a legjobb. Attól, mert valaki nincs ott a szülőszobán, még ugyanúgy teljesértékű szülő lesz, nem lesz eltiltva tőle a gyerek.
2021. jan. 8. 08:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ne pörögjetek ezen előre. Majd ott, az adott helyzetben alakul. Most a Covid miatt amúgy is bizonytalan a kísérő sorsa, és az influenza szezon is a nyakunkon van. Ez az egyik. A másik, hogy nem tudhatod előre, mit fog belőled előhozni a szüléssel járó hormonvihar. Ahogy azt sem tudhatjátok előre, hogy a párod hogy fogja viselni a megváltozott tudatállapotodat. Egyébként általában eljön a "minden mindegy" állapot, amikor egyáltalán semmit sem fogsz fel a külvilágból. Csak Te leszel, a baba és a fájdalom.
2021. jan. 8. 12:44
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerūen nem szereted a párodat, csak lenézed, és nem tekinted támogatódnak.
2021. jan. 9. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!