Hogy irtsuk ki a bélférget, hogy ne jöjjön újra?
Kisfiam most kezdte a bölcsit, 2,5 éves. Már 2x volt cérnagilisztája, kb. 1 éves volt, akkor még volt kutyusunk.
Most újra elkapta valahonnan. Fogalmam sincs, hogy kitől. Lekezelem vermox-szal, magunkat is, kimosom az ágyneműt, alsóneműt, törölközőket. Tavaszi nagytakarítás szintűt csinálok.
Már kínos az orvosnak telefonálni, hogy újra gilisztás a gyerek.
A családban jelezve lett, de kétlem, hogy mindenki lekezeli magát. Így teljesen tanácstalan vagyok.
Ki lehet irtani egyáltalán ezeket a kis dögöket? Ma már én is találtam. Most tervezzük a kistesót, és már előre szólt a doki, hogy terhesség alatt nem szedhető a gyógyszer. Szóval bármilyen hatékony tanácsnak nagyon örülnék.
Semmilyen állatunk nincs, tiszták vagunk, szóval tanácstalan vagyok.

Először napi egy szem két napig, az első szemre egy héttel ismét napi egy szem két napig, és a második adag első szeméhez képest két hétre megint napi egy szem két napig.
Ahogy nektek modnta az orvos, úgy is elfogy a hat szem, csak feleslegesen. Ez így kiírtja a kukacokat, de persze az újra fertőzéstől nem véd.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!