Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bélférgességnek milyen tünetei...

Bélférgességnek milyen tünetei vannak a gyerekeknél?

Figyelt kérdés

lehet hogy emiatt megy a hasa a kicsinek?már 3 hete tart,a széklet vizelet vérvétel mind negatív.egy éves múlt.nem láttam a székletében semmi erre utalót.de már nem tudok másra gondolni.

igaz,fogzik...a rágófog helyén be van körbe dagadva,de szerintem akkor sem normális hogy fogzástól 2-3hétig fosson valaki.

2011. aug. 29. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A bélférgességnek fokozott étvágytalanság, rossz kedv, nyálkás széklet a jellemzője. Adj neki sok krumplit, kekszet. Vegyél a gyógyszertárban Normaflore probiotikumot, napi 1x1 ampullát itass meg vele. Helyre fog jönni. Valószínű ez a foga miatt van. Védőnő
2011. aug. 29. 13:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Cérnagilisztánál:

Étvágytalanság,

súlycsökkenés,

hányinger,

csalánkiütés,

vérszegénység,

hasmenés,

hasi nyomásérzékenység,

teljesítőképesség csökkenése.

Az orsónál nincs hasmars...egyébként én is voltam gilisztás kiskoromban, kétszer is..de nem éreztem semmit, nem fájt semmim, nem fogytam semmi. Egy vizsgálat során jött rá a doki, de gyógyszer kell, nem normaflore és társai!

2011. aug. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!