Oltás után csetlő-botló gyerek normális?
Figyelt kérdés
15 hónapos kislányom egy hete kapta meg az MMR oltást. Azóta sokszor elfárad, van, hogy lefekszik a földre, amikor jár, néha össze-vissza, szinte cikkcakkban megy, elcsúszik, térdre esik. 12 hónaposan indult el gyönyörűen, eddig nem voltak ilyen problémák. Tapasztalt más is ilyet a kötelező oltások után? Tegnap előtt volt egy kis hőemelkedése is, de azt mondták is, hogy lehet rá számítani.2020. dec. 28. 16:04
1/4 anonim válasza:
A központi idegrendszert ideiglenesen vagy tartòsan megzavarhatja sajnos. Fintis, hogy ìrj le mindent, ami törtenik ès ìràsban (sms/email) èrtesìtsd az orvost, hogy nyoma maradjon. Àltalaban nyom nèlkül elmùlik, de ha nem , akkor fontos a kèsőbbi kezeleshez, hogy bizonyìtani tudd mitől kezdődött.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt jelezned kellene a háziorvosnak!
Vagy a sürgősségire kivinni, amikor épp nem tud járni.
3/4 anonim válasza:
Nálunk láz és hányás volt utána egy napig.Ezekkel a tünetekkel megmutatják orvosnak, mondja ő rá hogy rendben van.
4/4 anonim válasza:
Én is neurológiára/SBO-ra vinném, ezek durva idegrendszeri tünetek (Én nem hoznám összefüggésbe az oltással egyébként).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!