Két hónappal szülés után normális, hogy sokszor szédülök?
Lehet hormon, vérszegénység, vagy együtt a kettő.
És még fizikailag is gyenge vagy kicsit. Erősödnöd kell.
Szedjél vitaminokat. De azért orvossal is konzultálj.
Nekem ez kitartott a szoptatás végéig, 13hónapig. Szedtem vasat, vitamint, mindent. A leleteim tökéletesek voltak.
Nálam az éjszakai kelés okozta, azt nem bírta a szervezetem. Amíg szoptattam, éjjel 4-5alkalommal simán kelt a fiam. Leszoktattam, onnan áaludta az éjszakákat, én pedig helyre jöttem.
Most pont, hogy beteg, 5.napja éjszakázok. Ebben az 5 napban már 2x elájultam.
1szóval nem mondom, hogy ne ciciztesd, mielött valaki félreértené. Hanem az, hogy a rossz alvás miatt is lehet.
Barátnőmmel beszélgettük a minap, kapott okosórát, ami az alvása minőségét is figyeli.
Ugyan ez van nála is, szed 1000féle vitamint, kivizsgáltatta magát, minden jó, mégis szarul van. 9órát alszik, de ebből csak 1óra a mély alvás. A többi felszines, ami nem pihentet. Neki 5hós a fia.
Terhesség ki van zárva?
Velem ugyanez történt csak 3 hónappal szüles után, aztán most itt van a két gyerekem 11 hónap korkülönbséggel. Nekem mondjuk az első terhességemre is jellemző volt a szédüles.
Bár te 2 hónapot írsz, de elofordulhat így is.
Köszönöm, minden válasz hasznos.
Lehet, hogy keveset iszok, ez egyébként is gondom és a szoptatás csak rontja. Van, hogy az evés is tolódik, a kávém is háromszor kihűl. :)
Kétszer kel most még éjjel a baba, amit úgy érzem bírok, bár fáradtnak fáradt vagyok.
#6 Jajj, jól megijedtem, csinálok is egy tesztet. Egyelőre nem lenne jó, ha jönne a tesó.
6os vagyok. Nem megijeszteni akartalak, de azert mindennel szamolni kell:D
Szerintem egyebkent nagyobb az esely azokra, amiket itt elottem irtak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!