Milyen ágyat vettetek és mekkorát 6-8 éves gyermeketeknek?
Még csak 5 éves, de válaszolok, mert 6-8 évesen is bőven ez az ágya lesz még.
Szóval kisfiamnak most csináltattunk egy ifjúsági galériaágyat. Az alja egy nagy szekrény, íróasztal és fiókok, a teteje pedig az ágy, lépcső vezet fel hozzá. 80x200-as a fekvőfelülete, és egy 8 centi vastag kemény kókuszhab matrac van benne. Nem olyan nagy a szobája, és egy ilyennel rengeteg helyet nyertünk, ráadásul lecserélni sem kell belátható időn belül.
Akik nagyobb ágyat vettek 5 évesnek, azok nem félnek hogy legurul róla? Vagy vettetek hozzá leesésgátlót?
Éjjel nagyon aktív a kisfiam, forgolódik ezerrel, és sokszor azt hallgatom a 90X200-as ágyán hogy puffog a feje a leesésgátló szélbe, na meg mellette kell maradnom míg el nem alszik, és kettőnknek nem túl kényelmes.
Nekünk van a 160x200as ágy. Pont ez a jó benbe h keresztben hosdzában vergődhet éjjel, nem esik le.
De gondolom megszokás kérdése, mert az oviban a kis osszecsukhatóról se esik le, pedig a lányom kriminális amennyit forgolódik.
Abszolut nem bánom h ezt vettük meg. Sokáig jó lesz, kényelmesrn mellé férünk. Már 1,5 éve megvan. A gyerek is szereti. Már alig várja h a barátnője nálunk alhasson
11-es vagyok. Mivel ez galériaágy, és 160 cm magasan van az ágyrács, azon még a 8 centis matrac, így a fiam majdnem 170 centi magasan fekszik; az ágy oldalán végig baromi magas leesésgátló korlát van, képtelenség átesni rajta. Inkább azon aggódtam kicsit, hogy a lépcsőn nehogy lezúgjon valahogy éjjel, ha esetleg kimegy pisilni. Vettünk egy mozgásérzékelős lámpát, amit beállítottunk úgy, hogy amint felül, elmegy az ágy végébe és leteszi a lábát a lépcsőre, bekapcsol. Így rendesen lát, hogy hová kell lépni. Az első pár napban még így is izgultam, de alaptalan volt, gond nélkül jön-megy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!