Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ágyat vettetek és...

Milyen ágyat vettetek és mekkorát 6-8 éves gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 10:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Még csak 5 éves, de válaszolok, mert 6-8 évesen is bőven ez az ágya lesz még.

Szóval kisfiamnak most csináltattunk egy ifjúsági galériaágyat. Az alja egy nagy szekrény, íróasztal és fiókok, a teteje pedig az ágy, lépcső vezet fel hozzá. 80x200-as a fekvőfelülete, és egy 8 centi vastag kemény kókuszhab matrac van benne. Nem olyan nagy a szobája, és egy ilyennel rengeteg helyet nyertünk, ráadásul lecserélni sem kell belátható időn belül.

2020. dec. 22. 13:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Akik nagyobb ágyat vettek 5 évesnek, azok nem félnek hogy legurul róla? Vagy vettetek hozzá leesésgátlót?

Éjjel nagyon aktív a kisfiam, forgolódik ezerrel, és sokszor azt hallgatom a 90X200-as ágyán hogy puffog a feje a leesésgátló szélbe, na meg mellette kell maradnom míg el nem alszik, és kettőnknek nem túl kényelmes.

2020. dec. 22. 14:02
 13/19 A kérdező kommentje:
mindenki válaszát köszönöm :) nem gond ha idősebb vagy fiatalabb gyerkőcötök ágyával kapcsolatban írtok :)
2020. dec. 22. 14:42
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekünk van a 160x200as ágy. Pont ez a jó benbe h keresztben hosdzában vergődhet éjjel, nem esik le.

De gondolom megszokás kérdése, mert az oviban a kis osszecsukhatóról se esik le, pedig a lányom kriminális amennyit forgolódik.

Abszolut nem bánom h ezt vettük meg. Sokáig jó lesz, kényelmesrn mellé férünk. Már 1,5 éve megvan. A gyerek is szereti. Már alig várja h a barátnője nálunk alhasson

2020. dec. 22. 15:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi is nemreg vettunk agyat. A 90 cmt en tul keskenynek talaltam. A 160 cm meg kicsit nagynak. Az arany kozeput a 120as lett volna. De nagyon keves helyen volt pl. Ikeaban nem is arulnak. Ahol volt ott sem volt 1-2 fajtanal tobb. Moebelix, momax. Abba maceras lett volna matracot kapni, agyracsot, lepedot stb. Igy maradtunk az 160-as nal. Igaz mi 10 evesnek vettunk ifjusagi butor garniturat, de ugy tervezzuk ez vegleges butorzat lesz. Es igen agynemutartos is.
2020. dec. 22. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15 vagyok. Igen, azt lehagytam, h barat, baratno ha jon, o is elfer.
2020. dec. 22. 16:21
 17/19 anonim ***** válasza:
ikeában vetem kura gyerekågyat 2 fėlekėpen lehet összerakni ,ės nem tud le esni rola mert ugy van megcsinålva.
2020. dec. 22. 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Mivel ez galériaágy, és 160 cm magasan van az ágyrács, azon még a 8 centis matrac, így a fiam majdnem 170 centi magasan fekszik; az ágy oldalán végig baromi magas leesésgátló korlát van, képtelenség átesni rajta. Inkább azon aggódtam kicsit, hogy a lépcsőn nehogy lezúgjon valahogy éjjel, ha esetleg kimegy pisilni. Vettünk egy mozgásérzékelős lámpát, amit beállítottunk úgy, hogy amint felül, elmegy az ágy végébe és leteszi a lábát a lépcsőre, bekapcsol. Így rendesen lát, hogy hová kell lépni. Az első pár napban még így is izgultam, de alaptalan volt, gond nélkül jön-megy rajta.

2020. dec. 22. 17:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Kárpitos rugós retro ágyat semmiképp . Ha bepisil nem lehet mosni a huzatot vagy cserélni a matracot.
2020. dec. 22. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!