Budapesten tudnátok nőgyógyászt ajánlani?
Figyelt kérdés
Illetve ha tudtok árat is írjatok, hogy mennyibe kerül a vizsgálat, rákszűrés stb.2020. dec. 21. 19:28
1/4 anonim válasza:
Dr. Paragi Péter szerintem jó orvos, de rengetek páciense van. Én mikor szültem a rendelés 15 ezer volt, a szülés 150 ezer, +70 ezer a szülésznő.
2/4 anonim válasza:
Én alapvetően a Belvárosi Orvosi Centrumba és a Róbert kórházba jártam nőgyógyászhoz. A BOC-ba még amíg terhes nem lettem, a Robiba meg már a terhesgondozásra, de minthogy időközben költöztünk és közelebb lett, ezért maradt szülés utánra is ez utóbbi. Mindkét intézményben bátran merem ajánlani az összes szakembert, sosem fix orvoshoz jártam, mindig ahhoz, aki éppen akkor szabad volt, amikor nekem jó volt (Róbert kórházba online is lehet időpontot foglalni- hatalmas plusz), szóval csomóval találkoztam és soha nem volt semmi probléma.
Árakat megtalálod a honlapokon.
3/4 anonim válasza:
Dr. Mosonyi Péter. Pillangó parknál.
4/4 anonim válasza:
Dr Hunka Rezső Margit körút
15 e a terhesgondozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!