Adjak egy tábla csokit "ajándékba" a védőnőnek, vagy ne?
Figyelt kérdés
holnap utána megyünk hozzá. mást is akartam neki venni, de az nem volt, így csak a csoki maradt. kisstílű dolog vajon, vagy jól esik egy apró figyelmesség? ha gáz, akkor inkább nem adok semmit.2020. dec. 20. 12:16
1/12 anonim válasza:
Kisstilü, nem adnék. Egy doboz bonbon, raffaelo, vagy ferrero a minimum. Ha adsz egy tábla milkát az inkább sértő.
2/12 A kérdező kommentje:
jah én is így érzem
2020. dec. 20. 12:21
3/12 A kérdező kommentje:
holnap útközben veszek neki egy raffaellot :)
2020. dec. 20. 12:27
4/12 anonim válasza:
Én is akkor megyek hozzá, vmi bonbont tervezek venni neki. :)
6/12 anonim válasza:
Én védőnő vagyok, és nem, nem kisstílű, én minden kis figyelmességnek szoktam örülni. Nem kell túlzásokba esni kérdező
7/12 anonim válasza:
Szép gesztus, de ugye tudod, hogy ezekkel mi lesz? A nővérem is eü-ben dolgozik és egész évben kapja a menő csokikat. Egy teljes szekrény tele van neki vele, pedig minden ismerősének minden ünnepre ad belőle. Sokszor jobban örült a szokatlan ajándékoknak, pl egy fiatal srác kézműves sört vitt neki, vagy volt aki olyan déli gyümit, amit mondjuk eü fizetésből nem veszel meg. Egy nagyobb méretű rafaello árából simán veszel egy kókuszt, egy ananász és egy mangót és be tudod csomagolni ízlésesre. Gondolkozz úgy egy kicsit, hogy te mit szeretnél, ha már lenne otthon 20 tábla csokid és egy életre elegendő gyertyád.
8/12 A kérdező kommentje:
Na ez a baj, hogy amit adni szerettem volna neki, az nem volt :/ de mondjuk van itthon ilyen, csak masnak szántam ajándékba, de akkor lehet neki valami mást veszek. Még kitalálom :D
2020. dec. 20. 17:02
9/12 anonim válasza:
7es, lehet hogy nővéred az eü-ben rengeteg édességet kap, de hidd el, a legtöbb védőnő nem sűrűn. Főleg elmaradottabb régiókban. Van aki évi egy-két tábla csokit kap vagy annyit se, és bizony, nagyon tudunk neki örülni.
10/12 anonim válasza:
Nem értem mi a gond azzal, hogy kap egy rakás bonbont és továbbajándékozza, legalább neki nem kell megvennie ezeket, ellenben ha egy ananászt veszek, pár nap múlva megrohad. Egy tábla csoki, hát tudom,, hogy keveset keres a védőnő, de talán 250 forintja akad egy tábla csokira, ilyen alacsony értékű ajándékot nem illik adni, bár van táblás csoki ezerért is, esetleg azt lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!