Az normalis ha karacsonykor csak egy papucsot meg egy tabla csokit kapok altalaban? Nagyon szegenyek vagyunk?
Ha idősebb leszel, lehet hogy te is úgy fogod gondolni, mint én: őrülnék, ha csak ennyi ajándékot kapna mindenki, és tényleg a szeretetről szólna a karácsony.
Anyósom pl. azzal versenyez mindenkivel hogy ő vegye a legtöbb és legdrágább ajándékot, még az árcimkét is rajta hagyja. Ez szerintem sokkal gázabb...
Szerintem egy családi autó fontosabb, sőt simán felfognám teljes körű ajándéknak, hiszen ti fogjátok használni, nektek lesz jó, hogy van.
Nem tartja fontosnak a nagyobb ingatlant
Döbbenet amúgy , nem tudom elképzelni hogy fértek el ennyien.
Mi szüli-névnapra nem ajándékozunk..
1 szál virág. Ital vagy csoki...
Mondjuk jó arc vagy Te is.
Szerinted mi az állami támogatott egyterű önrészéből hogy lehet ma nagy lakást vagy házat venni?
Ha 18 vagy, nem akarsz elköltözni, mert jól esik eltartottnak lenni, akkor köszönd meg a papucsot szépen.
Ha dolgozol, adj bele a rezsibe.
7-en vagytok tesók? Vagy a nagyszülők is ott élnek?
Azért milyen érdekes, most mindenki szerint teljesen rendben van a kérdező családja, de ha valaki úgy tenné fel a kérdést, hogy "nyolcan élünk 50 négyzetméteren, nincs pénz ajándékra, vállajak-e gyereket", akkor a konkrétan a keresztvizet is leszednék a kérdezőről, hogy nem normális.
Meg kár úgy tenni, hogy ahol póló meg papucs az ajándék, ott tuti a szeretetről szól az ünnep. Egy frászt.
Nos kérdező, nem akarik beleszólni a családod életébe, pláne nem minősíteni azt, de ahol 9 ember él 50 négyzetméteren, az az én szememben nem a 'jól élünk' kategória. De ezzel nem hiszem, hogy előbbre vagy.
Karácsonykor nem az ajándék a fontos...
A blokk! A blokkot őrizzétek meg.
Amúgy meg troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!