Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2021-ben mennyi lehet kb. a...

2021-ben mennyi lehet kb. a tartásdíj összege? Nem akarok fizetni. Ha sunyiság van a dologban azt figyelembe veszi a bíróság?

Figyelt kérdés
Sajnos velem is megtörtént, ami sok fréfivel manapság. Párom eltitkolta a terhességét, így akart engem a házasságra rávenni. Ő jómódú családban él jó keresettel, én sem panaszkodhatom, de az összvagyonom jóval elmarad az övétől, és örökölni sem fogok sokat. Mivel ő húzott csőbe és ő akarta egyedül a gyereket, az a tisztességes, ha ő neveli egyedül fel. Az összeg csak azért érdekel, mert ha nagyon alacsony talán eljátszom a gondolattal, hogy fizessek, máskülönben irány vissza Svájc.

2020. dec. 20. 12:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
75%
Természetesen fizetni fogod, mint a katonatiszt. :)
2020. dec. 21. 10:50
 22/42 anonim ***** válasza:
19%
Itt mért van ennyi gyerekfétises? Nekünk van egy,mert akartunk mind a ketten egymástól. Ha nem akarsz gyereket, de a másik átver,miért kéne veszteségnek érezni? Nem a gyerek a világ közepe
2020. dec. 21. 14:44
 23/42 anonim ***** válasza:
84%

"Nyeljétek le, ha már a hitvány nőtársatok mellett ennyire kiálltok. "

Hitvány itt főleg te vagy. Védekezni nincs agyad, de csalni azt igen, utána meg rinyálni a felelőtlen viselkedésed miatt. Ha belátod, ha nem, az tény, hogy te is aktív résztvevője vagy a mostani helyzetnek.

Az is tény, hogy a csaj jobban járt volna, ha inkább lenyeli, kiköpi. Ehhez valóban nem volt neki sem agya. Szép páros vagytok, nagyon egymásra találtatok. Hiába na, a nem normálisak feismerik egymást. Megérdemlitek! Itt egyetlen vesztese van az egésznek, a gyerek. Ő nem tehet róla, hogy két számító, jellemtelen barom idióta létrehozta. Ő issza meg a levét az egésznek. De egy érzéketlen fsznak, pinának ezt hiába írja az ember, mert nincs annyi agysejtje, hogy felfogja.Ti semmi más nem vagytok, csak két nemi szerv, akik kétlábon jártok, de még az egysejtű is értelmesebb tőletek.

2020. dec. 21. 14:55
 24/42 anonim ***** válasza:
21%
Itt amúgy mindenki óvszerrel védekezik tartós, több éves párkapcsolat esetén is?
2020. dec. 21. 15:01
 25/42 A kérdező kommentje:
21: attól mert fogyi módon leírod többször még nem lesz igaz
2020. dec. 21. 15:03
 26/42 anonim ***** válasza:
66%
Üzekedni te is tudsz kérdező, de felelősséget vállalni az már neked sem megy a tetteid után. Téged is inkább nyelt volna le az anyád. Egy hülye p.öccsel most kevesebb lenne a világon.
2020. dec. 21. 15:05
 27/42 anonim ***** válasza:
79%
Most írtam le először, de ne zavarjon... te azt hiszed, hogy minden anonim ugyanaz??
2020. dec. 21. 15:33
 28/42 A kérdező kommentje:
27: ugyanolyan fogyatékos, aki visszaolvasni sem bír azzal kapcsolatban, amit már leírtam a témában. Forintot nem fogok fizetni senki után, akit én nem akartam. Megtehetem, tetszik vagy sem.
2020. dec. 21. 16:13
 29/42 anonim ***** válasza:
91%

Hol az anyámba teheted meg? 😂 Jól elvagy varázsolva drága... Ha a csaj azt akarja hogy fizess...akkor jogi útra fogja terelni az ügyet és beszoptad...

Jobb ha inkább eltűnsz innen mert pozitívumot nem fogsz kapni nagyon főleg ilyen stílussal...

2020. dec. 21. 16:19
 30/42 anonim ***** válasza:
81%

Mivel ba.sztál normálisan védekezni szex közben(és erre utal a terhesség létrejötte), így nem jelentheted ki, hogy nem akartad a gyereket. Ne játszd itt az ártatlant. És nem, a megszakítás továbbra sem védekezés.

2020. dec. 21. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!