2021-ben mennyi lehet kb. a tartásdíj összege? Nem akarok
fizetni. Ha sunyiság van a dologban azt figyelembe veszi a
bíróság?
Figyelt kérdés
Sajnos velem is megtörtént, ami sok fréfivel manapság. Párom eltitkolta a terhességét, így akart engem a házasságra rávenni. Ő jómódú családban él jó keresettel, én sem panaszkodhatom, de az összvagyonom jóval elmarad az övétől, és örökölni sem fogok sokat. Mivel ő húzott csőbe és ő akarta egyedül a gyereket, az a tisztességes, ha ő neveli egyedül fel. Az összeg csak azért érdekel, mert ha nagyon alacsony talán eljátszom a gondolattal, hogy fizessek, máskülönben irány vissza Svájc.
És,ha a nő azt mondta, gyógyszert szed? A 3 éves kapcsolatom alatt én is gyógyszert szedtem, csak az első 4 hónapban használtunk óvszert is. Elég köcsög dolog lett volna abbahagyni a tudta nélkül, majd eltitkolni. Némelyik nő nem tudom mit husz magáról. De jól megérdemelné,hogy egy szívás legyen az élete a gyerekkel és ne vegye el soha senki. A legnagyobb görény dolog így átverni és csőbehúzni valakit. Ráadásul a gyerek szívja meg a leginkább.
2020. dec. 20. 22:10
12/42 A kérdező kommentje:
Igen, ez a 20% körüli össze valós, már kaptam infót máshonnan is. Ez sajnos igen jelentős összeg, tekintetbe véve azt is, hogy a fizetésen euróban kapom jóval a magyar átlagbér felett. Természetesen így nem fogom fizetni, akármi lesz is.
A rosszmájú okoskodókat le kell törjem, 4 évig éltem Svájxcban, nagyon jól tudom, mi a helyzet. Az lehet, hogy megítélik a nagyságos asszonynak a pénzt, de behajtani a büdös életben nem fogják tudni, akkor sem, ha időközben hazajönnék. Nyeljétek le, ha már a hitvány nőtársatok mellett ennyire kiálltok. Bizonyára boldog lesz mellettetek egy férfi (nem).
2020. dec. 21. 00:12
13/42 anonim válasza:
ha külföldről kapod a fizudat, akkor a szakmád magyar viszonylatú átlagbérének a 20%-val fognak számolni.
2020. dec. 21. 00:45
14/42 anonim válasza:
Lesz egy gyereked aki nem lesz része az életednek. Itt csak te vesztesz!
2020. dec. 21. 06:29
15/42 anonim válasza:
14!
Aztán ugyan miert veszítene bármit is? NEM AKAR GYEREKET. Vagy legalábbis ezt a gyereket nem akarja. Nem fog neki hiányozni egy percig se.
2020. dec. 21. 06:44
16/42 anonim válasza:
Attól meg k u r v a nagy veszteség, hogy van valahol egy saját gyerekem.... kudarc is... a nő elég hamar túl fogja tenni magát azon hogy nem kap majd 40 ezer gyt-t. Na bumm. Mert ugye ha 1 milliot keresne a faszi abbol nem vonnak automatikusan 20%ot csak egy reális összeget
2020. dec. 21. 06:53
17/42 anonim válasza:
16!
Miért lenne veszteség? Ugyan fejtsd már ki! Nem akar gyereket. Nem érdekli. Le se fogja xarni. Max annyi időre jut majd eszébe, amíg átutalja a kötelező tartásdíjat. Ennyi a vesztesege, nem több.
2020. dec. 21. 06:56
18/42 anonim válasza:
Jól van, kit érdekelsz? Szevasz
2020. dec. 21. 07:02
19/42 anonim válasza:
Azta, nem volt repa, hogy oylan kis agresszív vagy? Kétszer leírod, hogy veszít egy nemkívánt gyerekkel, de kifejteni már nem tudod. Nyilván nem. Szevasz.
2020. dec. 21. 07:06
20/42 anonim válasza:
De te kit érdekelsz? Abszolút nem érdekel a véleményed te meg jössz és itt nyomulsz vele nekem. Nem kívánok veled semmilyen kommunikációt, remélem érthető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!