Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meg tudtatok maradni nőnek...

Meg tudtatok maradni nőnek szülés után? Nőnek éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Én most érzem magam igazán annak.

A szülés előtt kicsit slampos voltam, de most szó szerint jól nézek ki, és jól is érzem magam.

Másfél éves a lányom, eddig rengeteget sétáltunk babakocsival, odafigyeltem a kajára és már több mint 10 kg-t fogytam. Most hogy már nem ül meg a kocsiban, mikor alszik mindig tornázom. Már vékonyabb vagyok mint szülés előtt. A körmeim meg vannak csináltatva, eljárok fodrászhoz is, így a hajam is rendben. Bevásároltam egy halom sminkcuccot, illetve lecseréltem a ruhatáramat is. Mielőtt visszamegyek dolgozni a melleim is megcsináltatom.

32N

2020. dec. 12. 20:13
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Én nem érzem nőnek magam. Mitől lennék az? Hogy a mellemből csöpög a tej, és szexelni se merek, mert akkor mégjobban megindul és nemcsak magam előtt, de a párom előtt is beégek újra meg újra? Elég szégyen, hogy szülés közben bepisiltem.
2020. dec. 12. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem híztam és volt időm tisztálkodni mindig. Alapvetően természetes vagyok, smink, köröm meg szempilla,szoli, havonta fodrász sosem voltak az életem részei. Sport az mindig.

Én mégse éreztem magam nőnek. Engem 6 hónapig full lefoglalt a szoptatás meg a babám, teljesen erre álltam rá, 6 hét után megpróbáltuk a szexet, szörnyű volt. Full száraz voltam, hiába volt orál, az orgazmusom egy lepkefing volt, nagyon kiakadtam.

Aztán 6 hónaposan megindult a hozzátáplálás, kevesebbet szoptattam, a gyerek elkezdett egyben 10 órákat aludni. A 6 hetes szex után nem igazán erőltettem a dolgot, néha én kielégítettem a férjem, de nekem nem volt jó a behatolás ,ezért nem csináltuk. 6 hónap után minden a régi lett. Azóta újra szexinek és nőnek érzem magamat.

2020. dec. 12. 20:43
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit sem érzem magam nőnek, soha ennyire nem vesztettem el még önmagam mint a szülés után, pedig annak már két éve. Nem is ismerem fel magam a tükörben, néha nézem magam és nem is hasonlítok arra a nőre aki 2018-ban besétált a kórházba.

Egyszerűen nem tudom mi történt, hol csúszott el ennyire minden..

2020. dec. 12. 20:43
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

#12-es vagyok.

Áruljátok már el nekem, hogy mi olyan lepontozandó a válaszomban? A zöld, a zöld-piros és a piros gomb nem like-dislike gomb, hanem a hasznosságot méri, és nem annak a jele, hogy te most akkor egyetértesz-e velem, vagy másképp gondolod.

"Meg tudtatok maradni nőnek szülés után? Nőnek éreztétek magatokat?" - ez a kérdés.

Az volt a valaszom, hogy nem, és ki is fejtettem.

Ha azt írtam volna a kérdésre, hogy violinkulcs, traktor, bicigli, kiskutya, akkor jogos a lepontozás, mert nem a kérdésre válaszoltam.

Csupán az én álláspontomat írtam le, ami eltér a többi nőtől, akik bitang jól érzik magukat. Oké, nagyon szuper, hogy ti jól érzitek magatokat a bőrötökben, de ettől más még érezheti magát rosszul szülés után a bőrében.

2020. dec. 12. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Fuj, na ilyenkor undorodok a nőktől, pedig en is az vagyok. Szoval aki nem egy mamoros cukros kalandnak latja a szulest, meg az utana kovetkezo idoszakot, es szétcsúszik utana, az xar ember. Legalabbis a pontozas szerint. Ge*i, nem hogy tamogatnank egymast mi nők, nem, meg direkt lehuzzatok ezzel azokat, akik amugyis xar passzban vannak. Valaszoltak a kerdesre, nem? Vannak akik nem erzik magukat nonek utana, vagy felesegnek, csupan anyanak, es vannak akiknek pozitiv elmenyuk van. A kerdesre mindenki valaszolt, ergo mindenkit fel kellene szavazni. -.- De ti inkabb mar ezzel is kimutatjatok a szanakozasotokat, a lenezéseteket, pár jó szó helyett. Gratulalok, jo anyak lesztek ezzel, jo peldat fogtok mutatni a gyerekeiteknek. Baccunk le meg egyet annak a nyomorultnak, ugye?
2020. dec. 12. 21:48
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Én még nem vagyok anya (30 hetes kismama), de én nem szeretnék ezekhez a nőkhöz tartozni, akik amiatt pontoznak le egy nőt, mert nem érzi nőnek magát sajgó gátsebbel, puffadt hassal, karikás szemekkel, két tejes zacskóval a mellkasán. Azért, mert ti azt mondjátok magatokra, hogy nőiesek vagytok, még nem biztos, hogy azok vagytok. A nőiesség nem azon múlik, hogy műköröm, szoli, fodrász, kozmetikus, smink, mert egy nő ezek nélkül is lehet nőies.

Az, hogy valaki nem érzi magát annak, attól még szeretheti a gyerekét, mert ez nem a gyerek ellen szól.

2020. dec. 12. 23:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
14-es valaszolohoz csatlakoznek.
2020. dec. 13. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:
63%

Két gyerekünk van, most várjuk a 3. babát, bár még nem látszik. 32 éves vagyok.

Én őszintén jó nőnek érzem magamat.

Férjem még mindig meg van zavarodva, ha csak eszébe jut a szex, és úgy veszem észre, a külvilág szerint is rendben van a külsőm.

Egyébként inkább a természetesség híve vagyok, nem igazán van rajtam cicoma, inkább szerintem azért tartanak vonzónak, mert látszik, hogy harmónia van bennem, körülöttem.

2020. dec. 13. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!