Meg tudtatok maradni nőnek szülés után? Nőnek éreztétek magatokat?
Én most érzem magam igazán annak.
A szülés előtt kicsit slampos voltam, de most szó szerint jól nézek ki, és jól is érzem magam.
Másfél éves a lányom, eddig rengeteget sétáltunk babakocsival, odafigyeltem a kajára és már több mint 10 kg-t fogytam. Most hogy már nem ül meg a kocsiban, mikor alszik mindig tornázom. Már vékonyabb vagyok mint szülés előtt. A körmeim meg vannak csináltatva, eljárok fodrászhoz is, így a hajam is rendben. Bevásároltam egy halom sminkcuccot, illetve lecseréltem a ruhatáramat is. Mielőtt visszamegyek dolgozni a melleim is megcsináltatom.
32N
Nem híztam és volt időm tisztálkodni mindig. Alapvetően természetes vagyok, smink, köröm meg szempilla,szoli, havonta fodrász sosem voltak az életem részei. Sport az mindig.
Én mégse éreztem magam nőnek. Engem 6 hónapig full lefoglalt a szoptatás meg a babám, teljesen erre álltam rá, 6 hét után megpróbáltuk a szexet, szörnyű volt. Full száraz voltam, hiába volt orál, az orgazmusom egy lepkefing volt, nagyon kiakadtam.
Aztán 6 hónaposan megindult a hozzátáplálás, kevesebbet szoptattam, a gyerek elkezdett egyben 10 órákat aludni. A 6 hetes szex után nem igazán erőltettem a dolgot, néha én kielégítettem a férjem, de nekem nem volt jó a behatolás ,ezért nem csináltuk. 6 hónap után minden a régi lett. Azóta újra szexinek és nőnek érzem magamat.
Kicsit sem érzem magam nőnek, soha ennyire nem vesztettem el még önmagam mint a szülés után, pedig annak már két éve. Nem is ismerem fel magam a tükörben, néha nézem magam és nem is hasonlítok arra a nőre aki 2018-ban besétált a kórházba.
Egyszerűen nem tudom mi történt, hol csúszott el ennyire minden..
#12-es vagyok.
Áruljátok már el nekem, hogy mi olyan lepontozandó a válaszomban? A zöld, a zöld-piros és a piros gomb nem like-dislike gomb, hanem a hasznosságot méri, és nem annak a jele, hogy te most akkor egyetértesz-e velem, vagy másképp gondolod.
"Meg tudtatok maradni nőnek szülés után? Nőnek éreztétek magatokat?" - ez a kérdés.
Az volt a valaszom, hogy nem, és ki is fejtettem.
Ha azt írtam volna a kérdésre, hogy violinkulcs, traktor, bicigli, kiskutya, akkor jogos a lepontozás, mert nem a kérdésre válaszoltam.
Csupán az én álláspontomat írtam le, ami eltér a többi nőtől, akik bitang jól érzik magukat. Oké, nagyon szuper, hogy ti jól érzitek magatokat a bőrötökben, de ettől más még érezheti magát rosszul szülés után a bőrében.
Én még nem vagyok anya (30 hetes kismama), de én nem szeretnék ezekhez a nőkhöz tartozni, akik amiatt pontoznak le egy nőt, mert nem érzi nőnek magát sajgó gátsebbel, puffadt hassal, karikás szemekkel, két tejes zacskóval a mellkasán. Azért, mert ti azt mondjátok magatokra, hogy nőiesek vagytok, még nem biztos, hogy azok vagytok. A nőiesség nem azon múlik, hogy műköröm, szoli, fodrász, kozmetikus, smink, mert egy nő ezek nélkül is lehet nőies.
Az, hogy valaki nem érzi magát annak, attól még szeretheti a gyerekét, mert ez nem a gyerek ellen szól.
Két gyerekünk van, most várjuk a 3. babát, bár még nem látszik. 32 éves vagyok.
Én őszintén jó nőnek érzem magamat.
Férjem még mindig meg van zavarodva, ha csak eszébe jut a szex, és úgy veszem észre, a külvilág szerint is rendben van a külsőm.
Egyébként inkább a természetesség híve vagyok, nem igazán van rajtam cicoma, inkább szerintem azért tartanak vonzónak, mert látszik, hogy harmónia van bennem, körülöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!