Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesen tud egy kisgyerek...

Hány évesen tud egy kisgyerek viszonylag felismerhető képeket rajzolni?

Figyelt kérdés
Pld pálcikaembert, törökbasát vagy autót,házikót szóval csak valami egyszerű dolgot?
2020. dec. 9. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Vannak gyerekek, akik 2-3 évesen már tudnak, és vannak, akik 5 évesen kezdik. Lányom ovis csoportjában az utóbbira van több példa.
2020. dec. 9. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam fát és csigát tud rajzolni. Mindenki felismeri. 25 hónapos.
2020. dec. 9. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Változó, de általában inkább ovi középső-nagycsoportra jellemző szerintem- főleg fiúknál.

Nekem 3fiam van, a nagy és a kicsit ezt a példát hozta, mind a kettő nagycsoportban kezdett rajzolgatni.

A középső kb 2 éves korában már tudott pálcikaembert. Persze úgy, hogy mondtam, hogy rajzoljunk emberkét, egy karika a feje, nyaka, lába, keze... figyelte amit mondok és teljesen felismerhetően rajzolt emberkét. Aztán autókat és traktort kezdett rajzoli, dínókat, házat, fákat, virágokat állatkákat. Ovis korában nagyon szépen rajzolt, még rajzpályázatokat is nyert, de aztán nagycsoport végére elfelejtette. A suliban már egyátalán nem rajzolgatott és a kézírása is borzasztó lett.....

2020. dec. 9. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
61%

2,5 a lányom

Most kezd tudatosan rajzolni.

De neki elmaradása van, idegrendszeri éretlenség.

Eddig vállból rajzolt..

Fejlesztésre járunk vele.

2020. dec. 9. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal lesz 6 èves a fiam, a hèten rajzolt először napot, viràgot. Egyszerűen őt nem èrdekli. (betűket olvashatóan ìr) Van, aki màr 2 èvesen rajzol.
2020. dec. 9. 23:33
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
En a mai napig nem tudok semmi értékelhetőt rajzolni. Ellenben volt egy csoporttarsam oviban aki 4!!! évesen tokeletes oroszlankiraly posztert rajzolt nekem. Mintha a mesebol léptek volna ki. (Ő volt az ovis szerelmem, azért rajzolta nekem, mai napig megvan 🙂)
2020. dec. 10. 00:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A lányom négy éves, az elmúlt egy évben fejlôdtek jelentôsen a rajzai. Tud házat, csigát, cicát, napot, embert. Elôtte a legnagyobb jóindulattal is csak krikszkrakszok voltak.
2020. dec. 10. 03:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiam négyévesem kezdett igazán rajzolni, mindenfélét, embert, házat, autókat, ami épp érdekli. Előtte minden rajza csak firka volt.
2020. dec. 10. 12:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok! Azért merült fel bennem a kérdés, mert a lányom tegnap az apjának rajzolt állítólag napot, ami úgy meglepett mivel pár hónapja egyáltalán nem mutat érdeklődést és nem ül le rajzolni.Meg este rajzoltam neki egy pálcikaembert és annak rajzolt cipőt úgymond kiegészítette és elgondolkodtam, hogy vajon kell e ennél többet tudnia, de ezek szerint nem.:) Amúgy őt sem érdekli a rajzolás igazán.Egy időben rá volt kattanva akkor egész nap képes lett volna rajzolni, de ahogy jött úgy el is múlt nála.Mentek a zöld pipák mindenkinek.Köszönöm!
2020. dec. 10. 22:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja és 3 éves.
2020. dec. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!