Mennyit költötök az ajándékokra?
Figyelt kérdés
Jönnek az ünnepek és nagyon szorít már az idő. A sajátjaim mellett még 4 gyereknek kell ajándékot vennem. Megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk de mégis vettek az én gyerekeimnek is így viszonoznom kell. Az egyik rokon 30ezerért vett neki ajándékot. Pont azért beszéltük meg mindnekivel azt, hogy ne legyen idén ajándékozás mert most fejeztül be a lakásfelújítást és igencsak kiment a pénzünk sajnos. Nem értették meg. Mindig viszonozzátok az ilyen drága ajándékot ugyanolyan árban vagy a pénztárcátokhoz méritek? Nem érzitek kellemetlennek ha a drága ajándék helyett egy olcsóbb játékot vennétek neki?2020. dec. 9. 11:42
11/13 anonim válasza:
A testvérekkel egymásnak egy üveg jó bor az ajándék, a gyerekeknek pedig 5ezer/fő értékben vásárolunk, viszont szinte mindig összeállunk, így több embertől kapnak nagyobb dolgot. A szüleink pedig általában valamilyen programot, vagy anyagi hozzájárulást szoktak kapni ha már van tervezett út, szintén közösen a testvérekkel.
Én biztos nem feszélyezném magam a leírt szitun, annyiért vegyél ajándékot amennyi belefér.
12/13 anonim válasza:
Igen, nekünk is inkább beszálnak a nagyszülők is, mert már nem tudják, mit vegyenek.
13/13 anonim válasza:
Én ebben a helyzetben nem vennék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!