Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tulipán csoport mesekönyvekről...

Tulipán csoport mesekönyvekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Láttam az oldalukon hozzászólásokat, de nem tom.Szerintetek érdemes ezeket a könyveket egy 3 évesnek megvenni.A ti gyerekeitek szeretik? Tanulnak belőle ,,valamit"?
2020. dec. 8. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:

A lányom szereti őket, majdnem minden este olvasunk belőle, több füzetnek a szövegét már fejből tudja. Még két éves volt, mikor séta közben néhány kaputelefonra ki volt rakva egy-egy példány és elhoztunk belőle egyet, elsőre nem nagyon jöttek be a rajzok, de a lányomnak nagyon megtetszett, azóta majdnem az összes része megvan, most 3 éves. Mivel ő is oviba jár, így tudja kötni valamihez, nem ismeretlenek neki a füzetekben látható helyzetek.

Én azt javaslom, hogy rendelj meg néhányat, szokott lenni akció, ha bejön és tetszik, akkor érdemes megvenni a többi füzetet is. Ha bele szeretnél lesni, nagyjából milyen, akkor fent van youtube-on a "Mikor a gyerekek nem mehetnek az óvodába" mese, abból nagyjából látszik, hogyan is néz ki egy füzet.

2020. dec. 8. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett. Ezerszer inkább a Barátnőm Bori.
2020. dec. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!