Mi a véleményetek arról,hogy az új feleség állapotos,mama nagyon idős,de az apuka semmivel sem törődve hordja láthatásra a másik gyerekét,úgy,hogy ráadásul elég sok a fertőzött abban a városban,ahol él a gyerek,és most beteg is?
Figyelt kérdés
Apja vírus ellenes,amugysem akadályozza meg semmi abban,hogy hozza a gyereket hetente több napra. Ha a baba megszületik, biztosan az sem fogja érdekelni abból a szempontból,hogy a beteg gyerekét hozza. Vélemény?2020. dec. 5. 10:59
51/65 A kérdező kommentje:
Pont karácsony hetén költözök. Ő valószínűleg már arra jön haza,hogy nem vagyok. Exfelesége is ezt csinálta vele.
2020. dec. 5. 14:47
52/65 A kérdező kommentje:
Sosem szabadott volna ezt az egészet... Nekem is nehéz lesz, főleg 30 évesen,egy gyerekkel. Sokat agyaltam ezen. De megszülöm ezt a gyereket, akármi legyen.
2020. dec. 5. 14:50
54/65 A kérdező kommentje:
Alig várom,hogy megszabaduljak innen,és soha ne kelljen látni a gyereket.
2020. dec. 5. 16:23
55/65 anonim válasza:
Én ezt az egész sztorit nem értem, tehát van egy apa, van a kérdező aki az új nő és terhes, és akkor az apának az előző kapcsolatából van egy gyereke, amit a jelenlegi nőjével (kérdező) közös háztartásba visz gondolom kéthetente egy hétvégére, ahol ott van egy nagymama is vagy mivan?? :D
56/65 anonim válasza:
Utolsó ne keresd az értelmét. A kérdező válaszaiból látszik, hogy trollkodik.
57/65 A kérdező kommentje:
Többet van itt, mint két hetente. Van,hogy hetente,van,hogy három naponta. Mivel 100 km-re élnek, kiveszik ovibol,és nem jár. Jövőre ha sulis lesz, ugyanígy ki lesz véve orvosi igazolasokkal. Mondták a szülők,hogy a gyerek ugyanannyit fog legalább elsobol is hiányozni. Az anya zaklat minket a gyerekkel folyamatosan,és minden nap hivogatja a férjem, irkal. Ha próbáljuk a két hetet tartani, fenyegetőzik, érzelmileg zsarol. Kap havi 100 ezreket. Az sem elég. A szomszédban lakik a 76 éves anyósom,akire rátukmálja az ex,ha minket nem ér el valamiért.
2020. dec. 5. 19:34
58/65 A kérdező kommentje:
Állapotos vagyok. De ezek ellenére én nem teszem kockára a lelki és testi egészségem,hogy itt maradhassak kikészülni ettől a majom gyerektől meg az apjától. Ügyet sem vet rám. Nyalja falja a gyereket folyamatosan. Van,hogy az apja sz*rik a wc-n,a gyerek az ölébe ül és nyavajog. Meg a puniját mutogatja. Hányok tőlük.
2020. dec. 5. 19:37
59/65 anonim válasza:
Mi a francért nem törlik már ezt? Annyira látszik, hogy egy túltolt kamu.
60/65 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu...
2020. dec. 5. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!