Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról,hogy...

Mi a véleményetek arról,hogy az új feleség állapotos,mama nagyon idős,de az apuka semmivel sem törődve hordja láthatásra a másik gyerekét,úgy,hogy ráadásul elég sok a fertőzött abban a városban,ahol él a gyerek,és most beteg is?

Figyelt kérdés
Apja vírus ellenes,amugysem akadályozza meg semmi abban,hogy hozza a gyereket hetente több napra. Ha a baba megszületik, biztosan az sem fogja érdekelni abból a szempontból,hogy a beteg gyerekét hozza. Vélemény?
2020. dec. 5. 10:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
93%
Szegény gyerek. Apuka legalább foglalkozik vele válás után is, erre megjelensz te és a pokolba kívánod azt a gyereket. Nem lesz könnyű a további életed ilyen felállással.
2020. dec. 5. 11:26
 12/65 A kérdező kommentje:
Egy kis elviselhetetlen béka.
2020. dec. 5. 11:30
 13/65 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a férjed viszi a gyereket láthatásra és hagyja, hogy lássa a veletek élő nagymama az unokáját? De genyó. 😂

Még meg sem született a gyereked, de már félted a nagyobbtól?

El kell fogadni, hogy van már egy gyereke és nem hazavágni az egész életét a gyűlölködéseddel. Ezzel a te kis tündibündi gyerekednek is azt tanítod, hogy rendben van utálkozni.

2020. dec. 5. 11:31
 14/65 A kérdező kommentje:
Mert ez a gyerek is utálatos. Megmondta,hogy itt minden az övé és az apjáé.
2020. dec. 5. 11:33
 15/65 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy troll. Ennyire nyíltan senki sem mostoha.
2020. dec. 5. 11:34
 16/65 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem most csak buntudatbol viszi annyit a kislányt, majd ha megszületik a gyereketek úgyis eltavolodnak egymástól, meg az is lehet hogy direkt az anyja fogja ellenetek hangolni.

Amúgy én nem is értem, biztos nem engednem betegen el a gyerekem lathatasra. N

2020. dec. 5. 11:35
 17/65 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom elviselni,amikor betegen is hozza. Olyankor, amikor itt van,az apja hozzám sem ér,nehogy a gyereknek rosszul essen,hogy más is létezik rajta kívül.
2020. dec. 5. 11:36
 18/65 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem,hogy eltávolodik majd innen.
2020. dec. 5. 11:37
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha kedvesebb lennél, lehet, hogy hamarabb megbékélne a helyzettel.

Mintha két dacos gyerek duzzogna. Te vagy a felnőtt, neked kell engedni és próbálni javítani a kapcsolatotok.

Vagy utálkozhattok és boldog önelégültséggel elérheted, hogy egy GYEREK az apjával kapcsolat nélkül nőjön fel.

2020. dec. 5. 11:40
 20/65 A kérdező kommentje:
Én nem bánnám,ha többé nem jönne!!!
2020. dec. 5. 11:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!