Mi a véleményetek arról,hogy az új feleség állapotos,mama nagyon idős,de az apuka semmivel sem törődve hordja láthatásra a másik gyerekét,úgy,hogy ráadásul elég sok a fertőzött abban a városban,ahol él a gyerek,és most beteg is?
Tehát a férjed viszi a gyereket láthatásra és hagyja, hogy lássa a veletek élő nagymama az unokáját? De genyó. 😂
Még meg sem született a gyereked, de már félted a nagyobbtól?
El kell fogadni, hogy van már egy gyereke és nem hazavágni az egész életét a gyűlölködéseddel. Ezzel a te kis tündibündi gyerekednek is azt tanítod, hogy rendben van utálkozni.
Szerintem most csak buntudatbol viszi annyit a kislányt, majd ha megszületik a gyereketek úgyis eltavolodnak egymástól, meg az is lehet hogy direkt az anyja fogja ellenetek hangolni.
Amúgy én nem is értem, biztos nem engednem betegen el a gyerekem lathatasra. N
Ha kedvesebb lennél, lehet, hogy hamarabb megbékélne a helyzettel.
Mintha két dacos gyerek duzzogna. Te vagy a felnőtt, neked kell engedni és próbálni javítani a kapcsolatotok.
Vagy utálkozhattok és boldog önelégültséggel elérheted, hogy egy GYEREK az apjával kapcsolat nélkül nőjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!