Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek egyeztetnek a nagyszül...

Veletek egyeztetnek a nagyszülők, rokonok, hogy mit vegyenek a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Az én szüleim/rokonaim mindig alaposan körbekérdeznek, hogy mi van már a gyereknek, mi kellhet neki, stb, szerintem ez logikus mert ne legyen ugyanabból kettő. De pl anyósék részéről nincs ilyen, azt vesz, amit gondol, és így sajnos sokszor olyan dolgot, amit soha nem használunk... És ilyenkor jön a sértődés. Pl vett járássegítőt, kérdés nélkül, pedig nem adom oda a gyereknek. Nálatok hogy van?
2020. dec. 4. 22:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kaptunk anyóstól egy 5 éves fiúra való kabátot, találta a padláson. Nagyon jó állapotban van, csak az a baj, hogy egy 9 hónapos kislányunk van 😁😁😁😁😁
2020. dec. 5. 10:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindket reszrol megbeszeljuk, raadasul iden en rendeltem meg mindent. Atvittem szepen, kifizettek es kesz. Nekik es egyszerubb es nekunk is jobb.
2020. dec. 5. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
#11 Olyat mi is kaptunk. A második lányunk, meg a harmadik, aki végül fiú lett, boldogan hordták. :)
2020. dec. 5. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szuleim,testvereim neveben altalaban en veszem meg.megbeszeljuk a keretet es abbol gazdalkodva valogatok.

Anyoseknak is elmondjuk,hogy mit ajanlunk,mik kozul lehet valasztani,de sokszor nem azokbol valasztanak mert,hogy jajjj annyi autoja van mar a gyereknek,vettunk neki inkabb mesekonyvet...a gyerek 2 percet nem ul a seggen egesz nap.ranez a konyvre es megy tovabb autot keresni a csomagok kozt,hisz o autot,autopalyat irt a jezuskanak.

Aztan serotdes,hogy a konyvhoz hozza se nyult.a masik herotom a ruha,egy 3-4-5 evesnek karacsonyra a ruha oriasi csalodas tud lenni,az en fiamnak biztosan.van eleg ruhaja,unnepektol fuggetlenul veszunk neki,de ok ruhat ajandekoznak a konyv melle.egy 600ft os hot wheels autotol a mennyekben jar a gyerek,de egy szemet nem tudnak venni neki,mert sok van.

2020. dec. 8. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!