Mikortól tudtál igazán időt szakítani magadra?
Vallom, hogy boldog mama=boldog baba és boldog is vagyok, de mégis olyan jó lenne, ha lassssssan nem csak egy gyors hajmosás lenne az énidő. Nagyon szeretnék heti 2-szer edzeni járni, havonta fodrászhoz és kozmetikushoz. A férjem bár nagyon sokat segít, annál többet dolgozik. Más segítségem nincs. Van egy 3 éves és egy 7 hónapos gyerekem.
Kérlek, ne ítéljetek el, nagyon szeretek a gyerekekkel lenni és, ha azt mondjátok, hogy 10 éves korukig ne is álmodjak ilyenről, elfogadom 🤭

Most én sem kötekedni szeretnék, de az én férjem is 12 órás, váltott műszakos, hétvégén is jár, de mégis jut heti 2x 1 órám kikapcsolni, vagy kora reggel, vagy este mielőtt bezár minden
Biztosan el fog jönni az idő, amikor jut magadra is idő, addig próbálj meg otthon relaxálni. Esténként egy egy arcpakolas, kis aromaterapia, meleg fürdő, gyertya akármi.. 🙂 Ez is jól szokott esni nekem pl. Ha elalszanak a gyerekek néha apa is csatlakozik.. 🙃

Nekem egy lányom van, ő 14 hós, de járok futni, nyáron szoliba, kozmetikus es mostantól 2 hetente szombaton suliba 9-15.30ig
De a férjem hétfőtől - péntekig dolgozik 8-17ig,igy 17.30tól tudok futni, kozmetikushoz menni.
A te helyzeted nem túl egyszerű.
Én úgy csinálnám, hogy amikor délelőttös, akkor ha hazajott pihen egyet és utána mennék edzeni pl.
Ha éjszakás hét van akkor semmi, max szabadnapon, vagy hétfőn, mikor még van férjnek energia :D

Pár hónapos korától kezdve szokott rá vigyázni a férjemen kívül az anyósom és anyukám.
Már másfél éves és havi rendszerességgel alszik a szüleimnél.

Szia! Teljesen érthető és kell is hogy legyen énideje a szülőknek, főleg most a járvány alatt amikor szülőnek lenni 24-ből 24 órában nem egyszerű, segít hogy legyen energiád,türelmed a Picihez is ha egy kis időre mással tudsz foglalkozni. Nekem a mozgás ( online torna,jóga) de nevetni fogsz már az is segít ha van egy órám kiporszívózni, felmosni, hangosan pakolászni :) .
Ha van olyan szabad napszak Apukának, akár legalább hétvégén vagy Nagyszülőnek, rokonnak aki csak egy órára el tudja vinni őket sétàlni már nagyon sokat jelent. Babafüggő is, mi nemrég tudtuk csak elkezdeni amikor már 10 hónapos megvolt, előtte Anya hiánya lett volna ha nélkülem sétálnak, nyűgösködött. De egy próbát megér és ha ott a Tesó is ő is segíthet. Kitartást, ha véget érnek a járványos idők minden könnyebb lesz, lesznek majd program lehetőségek rossz időben is stb. Fontos hogy Férjeddel, segítőkész Nagyszülővel, rokonnal, baráttal beszélj erről és mihamarabb legyen rendszeres segítséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!