Ha honap bejelentenék, hogy megoldották a tudósok, hogy a férfiak is tudjanak szülni, átadnád a férjednek a lehetőséget?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 22:02
11/24 anonim válasza:
Kicsit se érzi magát önzőnek, aki azt mondja, ez egy csoda? Ha lenne rá lehetőség, ő miért ne élhetná át a csodát?
Meg mi az, hogy megengedném? MIlyen házasságban éltek ti???
12/24 anonim válasza:
Mi ezen mondhatni túl vagyunk. Herebiopsziával nyert spermiumból van a fiunk. Elrontották az érzéstelenítését, így végig érezte amíg műtötték, üvöltve, merevgörcsben a fájdalomtól. Az én császárom, vagy egy szülés semmi ahoz képest.
13/24 anonim válasza:
Mivel már két babát szültem, így átadnám a lehetőségt, próbálja csak ki nyugodtan 😊
14/24 anonim válasza:
Elrontották az érzéstelenítését, így végig érezte amíg műtötték, üvöltve, merevgörcsben a fájdalomtól
Ja, tudod, az első nyikkanásra lokálozunk, ha más lehetőség nincs.
15/24 anonim válasza:
Pifffff, a férjem egy náthától a halálán van, elképzelem ahogy szül 😂 Biztosan lelkesedne a kíváncsiságtól de szerintem a végén úgysem élnénk a lehetőséggel 😅
16/24 anonim válasza:
Én szívesen átugranám a szülés részt :) De mégsem hiszem, hogy élnék vele, mert olyan természetellenes és az ilyesmiknek mindig utólag derül ki a mellékhatása.
17/24 anonim válasza:
Ti lehet, ők meg nem. Doki beismerte utólag. Sajnos abban a kórhátban máskor is volt baj ilyesmivel.
18/24 anonim válasza:
Megbeszélnénk és valószínűleg vállalná is. Ő makk egészséges, én diabos vagyok, így neki kevésbé lenne kockázatos a terhesség.
19/24 anonim válasza:
Ha akarnánk még gyereket semmiképpen nem akarnék terhes lenni és szülni!
20/24 anonim válasza:
Próbálkoznánk közösen, aztán aki előbb teherbeesik, az viszi azt a kört.
A többi gyereknél azért valószínűleg felosztanánk.
(azt nem tudom, hogy lehetne megoldani a szeparált védekezést, a pár egyik tagja védekezik, hogy csak a másik eshessen teherbe? :D)
Ha egyszerre nem jelentene óriási feladatot két baba nevelése, akkor akár egyszerre is lehetnénk várandósok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!