Ha honap bejelentenék, hogy megoldották a tudósok, hogy a férfiak is tudjanak szülni, átadnád a férjednek a lehetőséget?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 22:02
1/24 anonim válasza:
Már szültem egyet, szóval nem "átadnám", hanem a férjem IS kipróbálhatná - vszleg ő amúgy tökre szívesen vállalná már csak tudományos kíváncsiságból is. Szóval a válasz röviden igen.
2/24 anonim válasza:
Szültem, és megbeszéltük nem kell több gyerek. ÍGy nem erőltetném, hogy szüljön, főleg, hogy nem akarunk több gyereket.
3/24 anonim válasza:
Nem akarnám, hogy ő szüljön. Én jobban viselem a fájdalmat. Másrészt megéri. Fájdalmas, de tényleg egy csoda történik akkor. Ha nagyon akarná, akkor persze engedném.
4/24 anonim válasza:
Szolnek a tudósoknak hogy inkább a teleportalast fejlesszék ki. Vagy a fájdalommentes vilagrahozatalt.
5/24 anonim válasza:
Simán. Sőt, menstrualhatna is helyettem.
6/24 anonim válasza:
Megtermékenyíteném saját magamat.
7/24 anonim válasza:
Én ehhez nagyon önző vagyok. Minden kellemetlenség elkerült a várandósságaim alatt, semmi pénzért nem adnám senkinek oda egy újabb terhesség kihordását. A szülés valóban fájdalmas, de ott történik a csoda. Imádom a férjem, mindent megadnék neki, de ezt nem tudnám átengedni.
8/24 anonim válasza:
Ne vicceljünk. A férfiak gyengék. Nem bírnák ki. 🤣
9/24 anonim válasza:
NEm lenne átadás, megbeszélés kérdése lenne, melyikünk vállalja. De igen, nyilván ha lenne rá lehetőség, végiggondolnánk.
10/24 anonim válasza:
Hát azért nem a szülés a legnagyobb teljesítmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!