Javarészt ordítozó főnöknek hogy kellene bejelenteni a terhességet?
Figyelt kérdés
Előre tartok attól, hogy mi lesz a reakció.2019. szept. 15. 18:22
1/8 anonim válasza:
Te Dezső!Holnaptól kereshetsz mást akivel üvöltözöl ,mert én terhes vagyok.
2/8 anonim válasza:
Miért, mi bajod lesz, ha megint ordít majd?
3/8 anonim válasza:
Én is tartottam tőle
Teljesen jól fogadta
A 2.gyereket is
Szép nyugisan elmondtam
4/8 anonim válasza:
Ne tarts tőle. Volt nekem is ilyen főnököm, aki nem bírta feldolgozni, hogy az élet bizonyos kérdéseiben nem ő dönt - de ez az ő baja, nem a tiéd. Nem kell se ráparázni, se túlbonyolítani. Tudod, a babának rosszat tesz, ha idegeskedsz, úgyhogy sz.rni rá, ha üvölt. Majd megnyugszik.
5/8 anonim válasza:
Mit félsz? Ő is csak ember. Elmondod, max ordít egy sort. És? Nem hal bele senki. Max elmész tpre az úgyis menő manapság.
6/8 anonim válasza:
E-mailben, ha lehetsèges, ès cc-zve a hr-est (ha van)
7/8 anonim válasza:
"Gézuka ha tetszik ha nem, ha ordítasz ha nem, én akkor is terhes vagyok, szóval szoktasd magad a dologhoz, de csendben!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!