Mit csináljak, teljesen bolond a védőnő?
Figyelt kérdés
Most voltunk 18 hónapos státuszon, és a végére az jött ki, hogy a gyerekem nem az elvárt ütemben fejlődik, és kezelhetetlen.
Nincs semmi baja, és a feltett kérdéseknek mind megfelelt, de a védőnő nem így látja, mivel ott helyben nem csinálta meg neki. Nem ismételte vissza a szavakat, amiket már ugye tud és mond, de a védőnőnek nem akart mondani, és idegenkedett tőle, a vége végül sírás lett. Minden kérdésnél kb ez volt. Ott ültünk másfél órát. Mit csinálhatok? Félek, hogy bekattan neki valami és rám hívja a gyámügyiseket.
2020. nov. 23. 13:21
31/32 anonim válasza:
Az enyém is elég gáz volt, de én csak bólogattam és csináltam mindent ugyanúgy, mint addig. Ha meg felnyom valahol, akkor azok úgyis meglátják egyből, hogy semmi baja a gyereknek. Ne idegesítsd magad rajta. Ne kérdezz tőle semmit, ne vitatkozz, csak bólogass.
32/32 anonim válasza:
Nem lehet neki videót mutatni, és az alapján értékelje? Elvéger már a 21. században élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!