Mit csináljak, teljesen bolond a védőnő?
Most voltunk 18 hónapos státuszon, és a végére az jött ki, hogy a gyerekem nem az elvárt ütemben fejlődik, és kezelhetetlen.
Nincs semmi baja, és a feltett kérdéseknek mind megfelelt, de a védőnő nem így látja, mivel ott helyben nem csinálta meg neki. Nem ismételte vissza a szavakat, amiket már ugye tud és mond, de a védőnőnek nem akart mondani, és idegenkedett tőle, a vége végül sírás lett. Minden kérdésnél kb ez volt. Ott ültünk másfél órát. Mit csinálhatok? Félek, hogy bekattan neki valami és rám hívja a gyámügyiseket.
13as, nem nem hívhatja ki a gyámügyet. Mit mondana nekik?
Én védőnő vagyok, ilyen esetben én is a videót szoktam kérni, vagy(ha nincs covid) kimegyek házhoz, leülök játszani a gyerekkel, és játékos formában kérem a feladatokat tőle, észre se veszi, hogy mi történik. Kisebbeknél mint a kérdező gyereke, meg csak lerakom a gyerek elé az eszközöket(két pohár,lavórban víz, duplók, bármi ami van otthon és megfelel)elkezdem én csinálni míg anyukával beszélgetek, az esetek nagy százalékában pár perc múlva érdeklődni kezdenek, odajönnek és csinálják, én meg nézem a kicsit, nem avatkozok a dologba direktben.
Kérdező: kérd meg te is a védőnőt, menjen házhoz, saját környezetben jobban kooperálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!