Ki mikor adatta be a bexerot ?
14 hónapos volt Amikor ajánlotta a doki a bexerot.
Mondtam h rendben, mivel nagyon komoly következményei lehetnek ha elkapja, és így is csak 80% os a védelem. De viszont, az időpont egyeztetésnél mondják telefonon hogy a két kötelező mellé kapja. Az egyik az mmr a másik meg a baranyhimlő ismétlő lenne ? (16 hónapos korba adandó ha jól láttam) és még ezek mellé első bexero ? Nem lesz ez sok ? Ki hány hónapos korban, milyen oltassal együtt adatta Be? Utána kell ismetlő, ne kérjem hogy inkább azzal együtt adják be ? Mondták h a három mehet egyszerre. De én hiszem h az tul sok lesz neki. 4 szem fogaskája is már jovoget kifelé... nem szeretném h túl sok legyen neki.
Ki mit gondol ?
Kötelezők mellé be ne adasd a Bexserot is pluszba.
De, az orvos sem lehet olyan hülye, hogy 2 kötelező mellé még beszúrjon egy Bexserot is.
Sokan sajnos a kötelezők mellé kapják...3 szuri csóri gyereknek plusz ennek is annak is lehet mellékhatása. Ne kínozd és a doki se legyen már segg.
Ha hamar elkezditek 3 db kell. Fél éves korig 2őt,majd 2 éves koráig a 3.at. Legalábbis nálunk így volt. Később talán már csak kettő kell...de erre majd más talán jobban tudja a választ.
Szóval együtt sosem adattam be neki.
4 hósan az első,6 hósan a 2.at és most januárban 18 hósan a 3.at. De mindig eltelik 2 hét a kötelezők és ez között
Hat ez az, azt mondták hogy 3 -át lehet egyszerre a 4 sok.
Én meg úgy tudtam h csúsztunk az egész oltassal 12 hónapnál, gondoltam majd a mmr-T 16 hósan most meg a bexero+neisvac ism
Már 14 hónapos elmúlt, most kapja az első bexerot. De akkor megmondom hogy ne adják be 3.nak
Az mmr amúgy is 3 héten keresztül aktiválodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!