Gyermekvállalás a mai vilàgban: 2 vagy 3 gyerek?
Ezt az írást megkönnyeztem.
Köszönöm neked az őszinteséged! Példaértékű a családotok!
Nálunk 3 gyerek van, már picit nagyobbak (13-11-9), még a CSOk előtt születtek. (szóval nem a támogatások miatt van három)
Jól írja az utolsó- nagy szervezést igényel, de abszolút meg lehet oldani a három gyereket is. Nekem mondták a 3. után, hogy vállaljunk egy negyediket is, és hogy a kettő gyerek után a harmadik nagyon nagy váltás, de a 3. után a negyedik már kevésbé.
Hát nem vállaltuk be, de valóban a 2 után a 3 az nagy váltás volt.
Mivel nálunk is kicsi a korkülönbség, így a gyerekcsapat nagyon jól fel tudja magát találni. Mi kisvárosban nagy kertes házban keztünk, a gyerekek ide születtek. A kert egy óriási nagy áldás, tele van mindenféle játékkal- így bármikor feltalálják ott magukat a gyerekek, a ami napig is.
Nálunk is 8-kor van este a fekvés, hétvégén 9-10 kor- és figyelünk arra mi is férjemmel, hogy maradjon kettőnkre is idő.
Én nagyon imádom ezt a családi életet így a három gyerekkel. Nehéz sokszor, de mégis. Egy uncsi vasárnap délután is szuper, ha csak filmet nézünk és együtt izgulunk a star wars-on vagy bármi más filmen- a kihúzott kanapén rogyadozik ötünk alatt.
Nagyon szeretek nekik főzni is, mert még a brokkolit is szeretik.... :) És egyre többet is esznek- legtöbbször főtt kaját készítek vacsorára is.
Néha belegondolok, hogy mi lesz, ha már nem lesznek itthon a gyerekek... és már most sajog a szívem utánuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!