Valaki világosítson fel,hogy amit a kormány ad milliós pénzeket a gyerekvállalásra abban semmilyen bökkenő nincs?
6os vagyok, nem tudom nekem szolt e a kerdes.
Igen, jobb lenne ha nem adnanak semmit. Mindenkinek csak az ingyen penz lebeg a szeme elott es hallottam mar 3 gyerekes szulo szajabol, hogy most megeri gyereket vallalni. Tegyuk fel alapbol csak 2 gyereket vallalt volna valaki, de az az altalanos, hogy az ilyen olyan penzek miatt erzi mindenki, hogy megeri meg egyet vallalni. De abba mar nem gondolnak bele, hogy 3 gyerek az 1,5szer annyi betegseg, szunet, ido, penz, energia, mint 2 gyerek. 3 gyerek mellett foallasban segitseg nelkul tovabba lehetetlen 2 szulonek dolgozni.
14 vagyok. Igaz nekem kis korkulonbseggel szulettek a gyerekeim 4en vannak. Ugyanakkora a kulonbseg 1 es 2, illetve 2 es 3 kozott, pontosan 1 gyerekkel tobb mindket esetben. :) Erdekesek a barataid ezek szerint ok nem foglalkoznak, torodnek, beszelgetnek kulon-kulon a gyerekeikkel?mert persze olyan szempontbol mindegy, hogy 2 vagy 4 gyereknek kapcsolsz tvt. Ez gaz megallapitas nagyon.Sot 3 gyereknel mar nem mindegy milyen, mekkora az autod, az sem mindegy mekkora a hazad, ha fontos, h legyen kulon szoba mindnek. Anyagilag is iszonyu kiadas, ruhazni, etetni, sportra, kulonorara vinni. De persze ha kicsi a nagy levetett ruhait hordja tenyleg nem nagy kiadas vagy ha egyiket sem jaratod sehova akkor sem.
Es nagyon de nagyon nem mindegy, h 2en vagy 3man vannak. Hiaba sulisaim is vannak, de elhiheted, hogy valaki allandoan beteg. Az iskolas is 2, 3 alkalommal egy felevben kb, ami nem mondhato soknak, ezt sorozd be harommal, mert nem am egyszerre betegek, hanem szepen sorban. Az ismeroseid meg a barataid nem fogjak a szemetekbe mondani, hogy basszus igen, baromi nehez, annak aki jol es lelkiismeretesen akarja csinalni.
A 3 iskolas koru mellett mindket szulo ugy lehet szerintem foallasban, ha gyerekek mar onjaroak.
(Aki nem tudja másképp megoldani annak is van napközis tábor,kb ingyen.)
Nincs bökkenő, ha megkapod örülhetsz. Bökkenő az, hogy mit kapsz meg, megfelelsz e minden feltételnek. Illetve ugye ha csak a pénz miatt születne akkor számold újra, de ezt mindig mindenki írja. Ha amúgy is akartatok 3-4...8-10 gyereket akkor viszont szuper dolog, hogy ennyit segít az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!