Miért tört rám ilyen hirtelen a vágy hogy gyerekem legyen?
Kb 22 éves koromig egyáltalán nem akartam gyereket, aztán 23 éves koromban elkezdtek vegyes érzéseim lenni, néha nagyon vágytam arra hogy gyerekem legyen néha pedig egyáltalán nem.
Most 24 éves vagyok és hónapról hónapra jobban vágyok rá. Nem tudom közrejátszik e az benne hogy most költözünk párommal saját házba. 22 évesen pedig még kilátástalanabb volt a helyzetünk.
Szerintetek a biztonság érzet miatt alakulhatott ez így bennem? Vagy csak fellángolás? Manapság azért ritka hogy valaki már 24-25 évesen anya lesz nem?
25 éves vagyok, 8 hónapos a kislányom. Én mondjuk már 20 évesen is vágytam rá, de 23 évesen már nagyon, és minden gondolatom a baba körül forgott hogy mennyire szeretnék, aztán bele vágtunk de nem jött össze egy hamar így a vágy jobban erősödött de már a szomorúság is ott volt az állandó negatív teszt miatt.
A párod tudja hogy már így érzel? O is akar a közel jövőben gyereket? Nálunk pl ez állandó gond volt hogy a párom mindig csak a majd majd szöveggel jött, ő 30 éves. Mégis nagyon ki akarta tolni. Adolgot. Persze most már örül hogy sikerült és mindig mondja ha tudta volna hogy ez ilyen csoda és öröm akkor már előbb be kezdünk 😁
Köszönöm a biztató válaszokat! :)
Páromnak még nem mondtam, viszont ő szokta mondogatni hogy szeretne már babát stb.
Bennem azért még sok félelem is van szóval semmiképp nem akarom elkapkodni. Meg még szedem a fogamzásgátlót, ha abbahagyom azért pár hónapig még gondolom összevissza lesznek a hormonjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!