Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért tört rám ilyen hirtelen...

Miért tört rám ilyen hirtelen a vágy hogy gyerekem legyen?

Figyelt kérdés

Kb 22 éves koromig egyáltalán nem akartam gyereket, aztán 23 éves koromban elkezdtek vegyes érzéseim lenni, néha nagyon vágytam arra hogy gyerekem legyen néha pedig egyáltalán nem.

Most 24 éves vagyok és hónapról hónapra jobban vágyok rá. Nem tudom közrejátszik e az benne hogy most költözünk párommal saját házba. 22 évesen pedig még kilátástalanabb volt a helyzetünk.

Szerintetek a biztonság érzet miatt alakulhatott ez így bennem? Vagy csak fellángolás? Manapság azért ritka hogy valaki már 24-25 évesen anya lesz nem?

2020. nov. 12. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagyok, 8 hónapos a kislányom. Én mondjuk már 20 évesen is vágytam rá, de 23 évesen már nagyon, és minden gondolatom a baba körül forgott hogy mennyire szeretnék, aztán bele vágtunk de nem jött össze egy hamar így a vágy jobban erősödött de már a szomorúság is ott volt az állandó negatív teszt miatt.

A párod tudja hogy már így érzel? O is akar a közel jövőben gyereket? Nálunk pl ez állandó gond volt hogy a párom mindig csak a majd majd szöveggel jött, ő 30 éves. Mégis nagyon ki akarta tolni. Adolgot. Persze most már örül hogy sikerült és mindig mondja ha tudta volna hogy ez ilyen csoda és öröm akkor már előbb be kezdünk 😁

2020. nov. 12. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
23 évesen lettem anya. Éppen, hogy csak betöltöttem, rá pár nap múlva megszületett.(Egy hónapban születtünk). Én nagyon szeretem, hogy ilyen fiatalon lettem anyuka. Lassan 2 éves a lányom és akkor is még csak 25 leszek. Egyébként én is akkor kezdtem el ezt érezni, amikor megvolt a saját lakás,volt biztos munkahelyem meg a férjemnek is. Csedet,gyedet kapok. Nem mondom,hogy egyszerű volt,mert azért hirtelen nagyon fel kellett nőni a feladathoz,de úgy érzem, hogy sokkal rugalmasabb vagyok így fiatalon,mint mondjuk 10 évvel később. 2 gyereket szeretnénk, remélem,hogy mire 26 leszek meglesz a 2. :) Ha a párod is szeretné és rendben vagytok anyagilag, akkor igazából nincs mire várni.
2020. nov. 12. 10:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató válaszokat! :)

Páromnak még nem mondtam, viszont ő szokta mondogatni hogy szeretne már babát stb.

Bennem azért még sok félelem is van szóval semmiképp nem akarom elkapkodni. Meg még szedem a fogamzásgátlót, ha abbahagyom azért pár hónapig még gondolom összevissza lesznek a hormonjaim.

2020. nov. 12. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen szültem az első gyermekem. Jobb lett volna hamarabb, akkor most nem sürgetne az idő a kistesóval kapcsolatban. Vágjatok bele.
2020. nov. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!