Miért tört rám hirtelen egy kisbaba utáni vágy?
Ez az anyasag utani vagy, ami a nok szinte 100%-ban eljon egyszer, kinel elobb, kinel kesobb jelentkezik. Ez teljesen termeszetes dolog amit erzel, ugye mar nem egyszer hallottad amikor egy no azt mondja, hogy alig varom mar, hogy kisbabam szulessen!
Egy kisfiam van, majdnem biztos, hogy nem fogok megegy babat szulni, sajnos igy alakult az eletem. De a mai napig, ha elhiszed, ha nem, bemegyek szep baba boltokba, pl. a H & M baba reszere, es nezem a baba ruhakat. Es a baba boltokban, itt a neten is a babakocsikat. Es neveken is szoktam gondolkozni. Az utcan pedig szinte mindig belebamulok a babakocsiba, es megkivanom a babat. Nem lesz mar nekem, tudom, de nagyon kivanom, nagyon-nagyon.
Csak azert irtam le, hogy tudd, hogy szinte minden nonel ez az erzes jelen van.
Azért van, mert nő vagy és ösztönösen bennünk van ez az érzés, igaz én 19 évesen nem ilyenket éreztem, pedig én is komoly gondolkodású voltam mindig is. Valószínű olyannyira rendben van a párkapcsolatod, hogy előbújt ez az ösztönös érzés. Semmit nem tudsz tenni, majd elmúlik.
(Sztem korai még ennyi idősen a gyerekvállalás, éljetek még, bulizzatok, mert a gyerek kemény dolog, persze gyönyörű is!!!!) 8 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!