Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért tört rám hirtelen egy...

Miért tört rám hirtelen egy kisbaba utáni vágy?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,párommal másfél éve vagyunk együtt, és közös jövőt tervezgetünk. Kapcsolatunk teljesen komoly és felnőtt módjára gondolkodunk mindenről. Gyermekvállalásról is sokat beszélgettünk, és mindig egyöntetűen megállapodtunk abban, hogy csak akkor ugrunk bele, mikor már megfelelő hátteret (saját lakás,anyagi háttér,házasság) biztosítottunk neki. De egy pár hete folyamatos vágy gyötör éjjel nappal egy picibab után. Végigpörgetem a fejemben, ahogy gömbölyödik a hasam és a párom simogatja, hogy várjuk, mikor bemegyünk a szülőszobára, ahogy először a kezemben tarthatom...minden apró mozzanatot újra és újra átélek lélekben és úgy érzem, beleszakadok, ha még éveket kell várnom rá....miért van ez? Mit tegyek?
2008. nov. 24. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez az anyasag utani vagy, ami a nok szinte 100%-ban eljon egyszer, kinel elobb, kinel kesobb jelentkezik. Ez teljesen termeszetes dolog amit erzel, ugye mar nem egyszer hallottad amikor egy no azt mondja, hogy alig varom mar, hogy kisbabam szulessen!

Egy kisfiam van, majdnem biztos, hogy nem fogok megegy babat szulni, sajnos igy alakult az eletem. De a mai napig, ha elhiszed, ha nem, bemegyek szep baba boltokba, pl. a H & M baba reszere, es nezem a baba ruhakat. Es a baba boltokban, itt a neten is a babakocsikat. Es neveken is szoktam gondolkozni. Az utcan pedig szinte mindig belebamulok a babakocsiba, es megkivanom a babat. Nem lesz mar nekem, tudom, de nagyon kivanom, nagyon-nagyon.

Csak azert irtam le, hogy tudd, hogy szinte minden nonel ez az erzes jelen van.

2008. nov. 25. 01:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
en azt mondom a legszebb dolog ami az eletben tortenhet egy novel az az mikor a gyermeket a szive alatt hordja es vilagra hozza!nekem van egy 18 honapos kislanyom de alig varom mar hogy testvere szulessen!:) minden nobe benne van az anyai oszton egyszeruen a jo ISTEN igy teremtett minket:)
2008. nov. 25. 02:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért van, mert nő vagy és ösztönösen bennünk van ez az érzés, igaz én 19 évesen nem ilyenket éreztem, pedig én is komoly gondolkodású voltam mindig is. Valószínű olyannyira rendben van a párkapcsolatod, hogy előbújt ez az ösztönös érzés. Semmit nem tudsz tenni, majd elmúlik.

(Sztem korai még ennyi idősen a gyerekvállalás, éljetek még, bulizzatok, mert a gyerek kemény dolog, persze gyönyörű is!!!!) 8 hónapos kisfiú anyukája

2008. nov. 25. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!