Benneteket hozott már kellemetlen helyzetbe a gyereketek? Ha igen, hogy?
Ez nem saját sztori és kb 25 éves, ha nem régebbi. Az egyik óvónő ismerősöm mesélte, hogy kérdezték a gyerekektől, hogy ők mit szoktak játszani az apukájukkal?
Az egyik kisfiú ezt mesélte:
"Az apukám beszokott fingani a takaró alá és nem enged ki..."
persze nem mondtak semmit az apukának, de dőltek a röhögéstől..és ha eljövök az ovi előtt, akkor mindig jót mosolygok még most mi ezen...
Óvodai dajka vagyok. Nincs még saját gyerekem így én csak a gyerekeimről tudok mesélni az oviban. 🙂
Első nap volt az oviban. Leültünk a csoportszobában a szőnyegre és bemutatkoztak a picik. Az anyukák is a szőnyegen ültek az új gyerekekkel. Az egyik kisfiú maradt a végére. Igen kis visszahúzódónak tűnt. Olyan zavarban volt szegény, hogy amikor megkértük, hogy mondjon magáról valamit rávágta, hogy anyának szőrös a p*nája. Azt hittem az anyuka elsüllyed szégyenében. Senki nem mert nevetni. Ilyen profi bemutatkozást is régen láttunk.
Azóta is emlegeti mindenki.
A másik kislány jött reggel oviba és boldogan újságolta nekem, hogy képzeljem el az ő nagymamája alkoholista. Hát erre igazán nem tudtam mit mondani.
Rengeteg mindent elmondanak a gyerekek az otthoni dolgokról. El sem hinnétek.
14 szüleim tanárok. Ott apukámnak volt egy nagyon ciki és szomorú sztorija.
Egyik gyerek ment hozzá, hogy képzelje el, neki már nincs anyukája. Erre mondta neki, hogy jajj ilyennel ne vicceljen már. (Pénteken anyuka vitte haza a kisfiút ez hétfőn volt). Majd jött apuka a gyerekért délután fekete ruhában és mondta hogy valószínű egy bakteriális fertőzés elvitte a feleségét mindössze 1,5 nap alatt. 😞😞 tényleg szegények mindent elmondanak, csak ember legyen a talpán aki kiszűri, hogy mi belőle gyermeki nagyotmondás meg hasonló.
Hogy egy sajátot is írjak...
A nagyobbik gyerekem volt 8 éves és minden ünnepre kis tesót kért... én korán föl lettem világosítva és úgy gondoltam, hogy elég érett a gyerek, hogy elmondjam, hogy hogy lesz neki kis tesója... Mondtam, ha bármi kérdés felmerül benne nyugodtan tegye fel, bennünk megbízhat, kérdezhet bátran! Na ez a biztatás olyan jól sikerült, hogy hazafelé menet a járdán, mikor az alattunk lakó kedves szomszéd jött "hallótávolságban" közölte, hogy "este szexeljetek már apával, hogy legyen tesóm..."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!