Depresszió: ilyenkor mégis mit lehet tenni? 2 hetes a babám.
Nem tudom hogy írjam le, de megpróbálom.
Gyerekkorom óta ha nem sportolok, előbb-utóbb depressziós leszek. Sokszor vannak ilyenkor öngyilkossági gondolataim ilyenkor, sírok, és sokszor nem merek kimenni a házból, mert rondának és undorítónak érzem magam. (Most meg ugye szülés után ez mégjobban előjött, mert rossz a genetikám, és minden sz.rt örököltem anyámtól.)
De amikor mozgok, akkor ez megszűnik. Elég csak lefutnom 2 km-t és máris jobban vagyok.
Sajnos császárral szültem,mert nem alakultak úgy a dolgok, és mondanom sem kell, hogy fáj a hasam, így most sportolni se tudok.
Próbáltam a sétát, elsétáltam a város egyik végéből a másikig, de a séta semmit nem csinál, és majd' le szakadt a hasam. Pszichológus ilyenkor nem szokott használni, csak a mozgás.
Én normálisan kiírtam ide egy kérdést, jó lenne, ha normálisan válaszolnának azok, akik válaszolnak, mert nem hiányzik nekem az, hogy elmondanak itt is mindennek.

Nem. A budai stúdiba jártam jó pár hónapot. Gyógytorna szinten van, ennél még a jóga is jobban formálja a testet.
Persze, kipróbálhatja csak csodát ne várjon tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!